سلام
ممنون از بابک عزیز
بارها مشاهده شده که کاربر درخواست سرویس از کشور X داده که بدون توجه به درخواست فقط آفر ارسال میشه
یا اینکه کار میگه آقا من سرویس می خوام با میزان Y تا A ولی هر کس هر نوع سخت افزاری که داره ارائه می کنه
از همه بدتر یکسری هم هستن که یه متنی را کپی می کنن و فقط تو تاپیک ها پیست می کنن (( اخ رو اعصابن اینا ))
من خودم به شخصه جز کسانی هستن که با درخواست های نامعقول کاربران و سرویس گیرندگان برخورد کردم ولی کسی که واقعاً سرویس درست و حسابی می خواد باید بهش احترام گذاشت
به اندازه دلخواه می تونم لینک تاپیک بیارم که کاربر نوشته :
سرویس نیاز داره با
رم = 2
پردانده = 1 هسته
هارد = 50 گیگ
پورت = یک گیگابیت
پهنای باند = 2 ترابایت
قیمت = XXXXXX
کشور مثلاً = هلند یا آمریکا فقط
طرف میاد آفر میده , از آلمان با 40 گیگ رم , 60 هسته پردازنده , 500 گیگ هارد و پهنای باند نامحدو می تونم سرویس بدم با هزینه 2 هزار تومان
خوب بی انصاف ببین طرف چی خواسته بعد مطالبی که آماده کردی کپی پیس کن
نمونش امروز سید سرویس از استرالیا می خواست
یکی از انگلیس آفر داده یکی از آمریکا یکی هم میگه از آلمان با تست یک هفته ای ارائه می کنم و ...
بعد دو تا سرویس دهنده باهم تو تاپیک بحث می کنن که من تست می دم و تو تست نمی دی و ...
چی بگی خوب ؟؟
نه تو رو خدا خندتون نمی گیره ؟؟
بعد می گن چرا اخراج می شیم
چرا مدیران بد برخود می کنن
چرا , چرا , چرا
چند روز پیش یکی از مدیران تا انجمن به من پیغام خصوصی داد , گفت :
هوشیار امضات 3 تا لینک داره درست کن
درست کردم ولی ازش خواهش کردم به جای اینکه به 3 تا لینک امضاء من گیر بده به این چیزا رسیدگی کنه
یه کم رو بخش فروش درخواست سرویس ها سخت گیرانه تر اقدام کنن
هرچند چند نمونه از کاربران دیگر را هم براش مثال زدم که مشکلات از سر رو روشون هم می بارید ولی این بنده خدا فقط چشمش این سه تا لینک ما رو گرفته بود
پ.ن :
البته میاد یه هقته ای اخراجمون می کنه
همگی موفق باشید