خب طبیعتا هزینه ارسال شما بیشتر خواهد شد + هزینه گمرگ ایران
اما در خصوص خرید سرور دست دوم پیشنهاد میکنم سروری را انتخاب کنید که همه چیزش کامل باشد نه اینکه 3 هارد نداشته باشد، RAID نداشته باشد و ....
چرا؟؟؟... چون اگه این سرور را بیاورید ایران و بخواهید بر رویش یک هارد دست دوم دیگر بگذارید باید حداقل 1/4 هزینه خود سرور پول بدهید لذا پیشنهاد میکنم در ebay بیشتر تحقیق و بررسی کنید به نظرم گزینه های خیلی بهتری پیدا می کنید، خصوصا از برند Dell ، البته توجه داشته باشید که کلا شاسی های سرور دل سنگین تر از سایر سرور ها هستند و این خود سبب افزایش مقداری هزینه Shipping خواهد شد، اما به نظرم خیلی بیشتر از یه سرور ناقص می ارزد.
ویرایش توسط alireza.076 : August 12th, 2013 در ساعت 22:35
خواهش میکنم
در خصوص پست(خصوصا هوایی) طبق شنیده هایم مثلا بابت 100lbs شما 100 دلار پرداخت می کنید اما از 101lbs به بعد مثلا هر lbs را با شما به جای 1$ فقط 0.5 دلار حساب می کنند واسه همین صرفه پست های هوایی و بین المللی در حمل و نقل کالاهای سنگین است نه یک سرور تنها، الان اگه شما 20 تا از این سرور ها بیاورید ایران از لحاظ هزینه پست خیلی به صرفه تر از یک سرور تنها می باشد
کلا به نظرم تنها جایی که کالاهای دیجیتالی مثل سرور خیلی ارزان و مفت هستند همین آمریکا است... کیلو کیلو سرور Dell و HP و Supermicro دست دوم میتوانید در آمریکا پیدا کنید اما در اروپا اصلا چنین نیست!!!
راستی در هنگام خرید از Ebay سعی کنید از خریدارانی خرید کنید که Top Seller هستند و Positive Feedback بالایی نیز دارند، اینجوری آدم حداقل خیالش یه مقدار راحت تر است چون از کجا معلوم یهو سرور را آوردید ایران کار نکرد!!! چه میکنید؟؟؟ آیا حاضرید دوبار دیگر مراحل Shipping را طی کنید و سرور را تعویض نمایید؟؟؟ یا سرور را به صورت اسقاطی و مفت در بازار ایران می فروشید؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)