سلام . با داشتن کد رهگیری پستی نشون میده برای شماست اما با طرف خارجی باید بتونید کار کنید ( موضوع تحریم و ایرانی و این داستانها ) اگر میتونید که خودتون پیش برید یعنی ما خرید انجام میدیم کد رهگیری پستی میدیم خدمت شما این یعنی سرور متعلق به شماست ( به مقصد اعلام میکنید که من فلانی هستم اینم کد رهگیری پستی سروری که خریدم 10 روز دیگه میرسه دستتون - حواستون باشه ) اگر هم نمیتونید همچین چیزی بگید به دیتاسنتر و همینجا بخواید کلو کنید که ما به دیتاسنتر اعلام میکنیم این خرید و رسیدن سرور رو. اگر جای دیگه یخواید ببرید زمان خرید سرور باید اعلام کنید تا بگیم به فلان جا پست کنند سرور رو.
در مورد اینکه پیدامون نشه اگر فقط بمیرم پیدام نمیشه - شما اول تحقیق کن عزیز بعد خرید کن حقم داری حرفتم قبوله.
اما از این نظر که ما سر شما ک ل ا ه نزاریم خیالتون راحت باشه ( عرض کردم تحقیق کنید ) اکر دیتاسنتر سرور شما رو تحویل بده زمانی که خواستیدش ( قرارداد ها یکساله است ) و ( د ز د ی نکنه ) ما اون رو به شما تحویل میدیم هر جا که خواستید میگیم بفرستند مسملما نه به ایران ! ( دبی و ترکیه و ... )
( این ذهنیت که خارجی خوبه و ایرانی بده هم از ذهنتون بیرون کنید لطفا ) چون همه جا خوب و بد داره...
مورد دیگه ای بود پیغام خصوصی بفرستید یا تماس بگیرید لطفا.