دیگه از هاستینگ های ایرانی خرید نمی کنم
چند ماه پیش اون بلا رو پردیس سر ما آورد تا یک ماه پیش هاست ایران و دیشب آی وب هاست:
متاسفانه دیگه نمیتونم به هاستینگ های ایرانی اعتماد کنم. اعتماد به بیگانه ها و خرید از هاست های خارجی بهتر هست.
باسلام
در آغار عرض می کنم که این تاپیک در جای مناسبی قرار داده نشده درست. اگر لطف کنید به جای مناسب انتقال دهید نهایت لطف شما رو میرسونه
بنده دیروز تاپیکی رو ایجاد کردم:
درخواست هاست لینوکس
این یوزر برای من پیام خصوصی مبنی بر فروش هاست فرستادند:
نمایش مشخصات: i-whost - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
بنده هم طبق اشتباهی که به دوست ایشان "پردیس هاست" اعتماد کردم به ایشون هم اعتماد کردم. البته بنده نمی دونستم که دوستی دیرینه دارند:محروم شدن مشتریان از بکاپ گیری توسط هاستینگ نوین پردازش عصر پردیس
پست شماره 71:
بنده به ایشون توی پیام خصوصی گفتم الساعه سایت رو انتقال میدید؟نمایش مشخصات: i-whost - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
ایشون هم فرمودند: بله 1 ساعت طول میکشه.
اما دقیقا بعد از خرید بنده و پرداخت ایشون آفلاین شدند.
بلافاصله در ساعت 1:15 بامداد لینک بکاپ رو در تیکتی در سایت خودشون ارسال کردم. اما باز هم پاسخگویی نبود.
بنده در تاپیک مذکور هم ذکر کرده بودم که "با پشتیبانی 24 ساعته" اما ایشون میگن 24 ساعته برای ما معنای دیگه ای داره.
ایشون این یوزر رو در سایت وب هاستینگ تالک تایید نمی کنند:
الان بنده با این روال که در ابتدا ایشون بر پا کردند نمیتونم مشتری ایشون باشم و در تیکت گفتم مبلغ واریز شده را عودت فرمایید اما متاسفانه قبول نمی کنند.
بنده اولین باری نیست که به این شکل و اشکال کلاه سرم رفته اما متاسفانه درس عبرت نمیشه. شاید نباید به هاستینگ های ایرانی اعتماد کرد شاید هم بعضی از هاستینگ ها مدیریت اشتباهی دارند که باعث بی اعتمادی به دیگر فروشنده ها هم میشه.
دوست عزیز بنده از سرویس شما هیچ استفاده ای نکردم و حتی بکاپی منتقل و ریستور نشده. پس لطفا مبلغ واریز شده را عودت فرمایید (این مطلب رو بیش از 5 بار در تیکت ها عنوان کردم اما متاسفانه خوانا نبوده بنابراین سایز فونت رو افزایش میدهم)