نوشته اصلی توسط amirhoseyn سلام خسته نباشید آیا برای گرفتن نماد سند میخواد یا اجاره نامه هم قبول میکنند سلام اجاره نامه به نام خودتان نیز قبول می کنند.
MyChapar فروش نسخه جدید سورس سورس سامانه پیامک به زبان PHP و 100 درصد اپن سورس همراه با بانک شماره
merci
نوشته اصلی توسط sardarn سلام اجاره نامه به نام خودتان نیز قبول می کنند. میشه بیثشتر توضیح بدید به نام خودمون ؟ مثلا من اجاره نامه به نام پدرم هست میشه راهنمایی کنید که به چه شکل میشه اقدام کرد ؟
ویرایش توسط amirhoseyn : August 9th, 2013 در ساعت 11:42
نوشته اصلی توسط amirhoseyn میشه بیثشتر توضیح بدید به نام خودمون ؟ مثلا من اجاره نامه به نم پدرم هست میشه راهنمایی کنید که به چه شکل میشه اقدام کرد ؟ فکر کنم اجاره نامه به نام پدرتون هم باشه قبول کنند.فکر کنم اقوام درجه یک قبول کنند مثل پدر
نوشته اصلی توسط sardarn فکر کنم اجاره نامه به نام پدرتون هم باشه قبول کنند.فکر کنم اقوام درجه یک قبول کنند مثل پدر مثلا باید کارت پایان خدمتو مدارک پدرمو ارسال کنم ؟ یعد نمای موقت 6 ماه هست >؟
نوشته اصلی توسط amirhoseyn مثلا باید کارت پایان خدمتو مدارک پدرمو ارسال کنم ؟ یعد نمای موقت 6 ماه هست >؟ شما ثبت نام کنید خودتون متوجه می شید. پول نمی خواد بدید که.ثبت نام کنید جواب همه سوال هاتون پیدا می کنید.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن