-
July 11th, 2010, 18:50
پاسخ : دامنه های ir دیگر نیاز به تایید ندارند و دامنههای ثبت شده مستقیما در فهرست تایید دامنه قرار خواهند گرفت

نوشته اصلی توسط
mami
خیلی خوب شد !
چندان هم خوب نشد
-
-
July 11th, 2010 18:50
# ADS
-
July 11th, 2010, 18:50
پاسخ : دامنه های ir دیگر نیاز به تایید ندارند و دامنههای ثبت شده مستقیما در فهرست تایید دامنه قرار خواهند گرفت

نوشته اصلی توسط
Sajad
شناسه جدید ساختم. (این کد ملی رو خوب چک میکنه . نشد چیز الکی بزنی

)
در مورد اینکه شناسه نیاز به تایید داره یا نه حرفی زده نشده تو پنل و جایی نیست که توش زده باشه در انتظار تایید . تایید شده و ...
ولی دامنه ثبت کردم:
رزرو شده
(درخواست: در انتظار تایید توسط واحد ثبت, پرداختنشده)
پس اشتباه از سمت بنده بوده و دامنه ها هنوز نیاز به تایید دارند. این اشتباه برداشت به دلیل مطرح شدن این موضوع در nic بود که احتمالا تایید دامنه ها برداشته خواهد شد. با پوزش از دوستان.
-
-
July 11th, 2010, 18:55
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
pouyasazan
ولی این جمله مفهوم دیگری را می رساند "دامنههای ثبت شده مستقیما در فهرست تایید دامنه قرار خواهند گرفت" این یعنی دامنه ها خودکار تایید می شوند. اشتباه می کنم؟
به اطلاع کاربران گرامی میرساند از تاریخ ۲۰ خرداد ماه ۱۳۸۹ فرمهای مربوط به ساخت شناسه تغییر کرده و
شناسههایی که با پر کردن فرمهای جدید ساخته شوند دیگر نیازی به تایید توسط ایرنیک ندارند و
دامنههای ثبت شده مستقیما در فهرست تایید دامنه قرار خواهند گرفت
به عبارت دیگر کاربران از این پس منتظر تایید شناسه توسط ایرنیک نخواهند شد. در فرمهای جدید ثبت شناسه، تصریح شده است که کاربران مسئول صحت و سقم اطلاعات واردشده خواهندبود و این مسئله به صورت توافقنامه به تایید پر کنندهی اطلاعات میرسد. لطفا توجه داشتهباشید، احراز هویت صاحب شناسه، فقط با ارائهی مدارک مثبِتِ مطابق با اطلاعات وارد شده در سامانهی ایرنیک انجام خواهد شد.
به نظر من : خلاصه خبر رو رو تو بخش قرمز مشخص كردم.تا اونجا كه من مي دونم قديم شاسه نياز به تاييد نداشته،داشته؟شايدم من اشتباه مي كنم ولي فكر كنم قبلا تا شناسه تاييد نمي شد ، دومين تو فهرست براي تاييد شدن نمي رفت ولي الان كاري كردند كه شناسه بلافاصله فعال ميشه و دومين ميره تو ليست براي تاييد شدن
-
تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید
-
July 11th, 2010, 19:08
-
-
July 11th, 2010, 19:19
بله قبلا نیاز به تایید شناسه بود.
الان کل کاری که کردن این هست که شناسه نیاز به تایید نداره و ساخته میشه.
-
-
July 11th, 2010, 23:35
عضو انجمن
تایید دامنه به صورت دستی انجام مشه
در مورد کد ملی قرار بود به دیتابیس ثبت احوال وصل بشند
تک وب (تک تارنما)
شرکت فناوری اطلاعات تک تارنما
تنکابن
ارائه دهنده خدمات هاستینگ،پیامک،دامنه های ملی و بین المللی
تاسیس 1386
-
تعداد تشکر ها از takweb.ir به دلیل پست مفید
-
August 7th, 2013, 05:52

نوشته اصلی توسط
IFACO.Net
ظاهرا این اطلاعیه میگه که ساخت شناسه نیاز به تایید نداره ولی نیاز به تایید دامنه همچنان باقی هست ! که دوستان در اینمورد اشتباه متوجه شدند، و فکر نمی کنم نیک به این زودیا در مورد تایید دامنه کوتاه بیاد، یعنی این قضیه رو کنار بذاره.
دقیقا فرمایش دوست گرامی درسته. ضمنا میدونید چرا روی تایید دامنه تاکید دارن ؟ ..... اولا یک نگاه با چشم باز و چشم گذشته بین (سیر در احوال گذشته) به مدیران این موسسه فیزیک نظری بندازید ! ..... دوما کجا دیدید که متولی دامنه، فقط یک میلیون دامنه رو محدود و مختص موارد خاص کرده باشه و برای عموم بسته !؟
-
-
August 7th, 2013, 05:54

نوشته اصلی توسط
AftabHosting
من دیشب ساعت 3 بود دامنه ثبت کردم فکرکنم 1 ساعت بعد تایید شد

.(ثبت شده ) ولی شناسه کار بری من هم قدیمی بود . الان کسی نمیدونه تغیراتشون چی هست ؟
تغییراتشون این بود که با استخدام یکی دو نفر به شیف کاریشون اضافه شده و بعد از ساعت اداری هم تایید صورت میگیره
-
-
August 7th, 2013, 09:24
عضو انجمن
تاپیک مال سه سال پیشه ها!
-
تعداد تشکر ها از hamidjan به دلیل پست مفید
-
August 7th, 2013, 10:10
عضو انجمن
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع
قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
-
تعداد تشکر ها از shahab-f به دلیل پست مفید