شرکت پویاسازان فناوری اطلاعات
فروش هاست و دامین
نماینده رسمی فروش محصولات پاراللز(کنترل پنل پلسک) در ایران-نماینده رسمی nic.ir
شناسه جدید ساختم. (این کد ملی رو خوب چک میکنه . نشد چیز الکی بزنی)
در مورد اینکه شناسه نیاز به تایید داره یا نه حرفی زده نشده تو پنل و جایی نیست که توش زده باشه در انتظار تایید . تایید شده و ...
ولی دامنه ثبت کردم:
رزرو شده
(درخواست: در انتظار تایید توسط واحد ثبت, پرداختنشده)
شرکت پویاسازان فناوری اطلاعات
فروش هاست و دامین
نماینده رسمی فروش محصولات پاراللز(کنترل پنل پلسک) در ایران-نماینده رسمی nic.ir
به نظر من : خلاصه خبر رو رو تو بخش قرمز مشخص كردم.تا اونجا كه من مي دونم قديم شاسه نياز به تاييد نداشته،داشته؟شايدم من اشتباه مي كنم ولي فكر كنم قبلا تا شناسه تاييد نمي شد ، دومين تو فهرست براي تاييد شدن نمي رفت ولي الان كاري كردند كه شناسه بلافاصله فعال ميشه و دومين ميره تو ليست براي تاييد شدنبه اطلاع کاربران گرامی میرساند از تاریخ ۲۰ خرداد ماه ۱۳۸۹ فرمهای مربوط به ساخت شناسه تغییر کرده و شناسههایی که با پر کردن فرمهای جدید ساخته شوند دیگر نیازی به تایید توسط ایرنیک ندارند و دامنههای ثبت شده مستقیما در فهرست تایید دامنه قرار خواهند گرفت به عبارت دیگر کاربران از این پس منتظر تایید شناسه توسط ایرنیک نخواهند شد. در فرمهای جدید ثبت شناسه، تصریح شده است که کاربران مسئول صحت و سقم اطلاعات واردشده خواهندبود و این مسئله به صورت توافقنامه به تایید پر کنندهی اطلاعات میرسد. لطفا توجه داشتهباشید، احراز هویت صاحب شناسه، فقط با ارائهی مدارک مثبِتِ مطابق با اطلاعات وارد شده در سامانهی ایرنیک انجام خواهد شد.
من دیشب ساعت 3 بود دامنه ثبت کردم فکرکنم 1 ساعت بعد تایید شد.(ثبت شده ) ولی شناسه کار بری من هم قدیمی بود . الان کسی نمیدونه تغیراتشون چی هست ؟
Coming soon
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)