سلام دوستان
من دنبال سرور مجازی با هارد بیشتر از 50 گیگ ، رم 2 گیگ ، دو هسته CPU و ترافیک 4 ترابایت یا بالاتر هستم.
سایت من به دلیل 4 هزار بازدید در روز و استفاده مداوم از برخی از کد های سنگین PHP باعث استفاده بیش از حد از منابع هاست اشتراکی شده و تا چند روز دیگه مسدود میشه.
من فعلاً خودم از پلن سوم سرور مجازی شرکت سرور پارس خوشم آمده.
این پلن دارای 80 گیگ هارد ، 2 گیگ رم و 1 هسته CPU است که با گفتگو هایی که با مسئولین شرکت داشتم گفت برای یک هسته اضافی باید 15 تومان بیشتر بدم.
تنها بدی این سرور پورت 100 مگابیتی اون است که تازه به گفته مدیر سایت همین 100 مگابیت هم بین چند سرور مشترک است.
من خیلی شکایت درباره این شرکت شنیدم می خواستم از شما دوستان بپرسم اگر سرور مجازی با مشخصاتی که گفتم در رنج قیمت 35 تا 65 هزار تومان پیدا کردن به من معرفی کنن.
فقط لطفاً از معرفی هاستینگ های تازه تاسیس شده خودتون خودداری کنید چون من فقط می خوام که از هاستینگی با ثابقه و ثبت شده در ساماندهی استفاده کنم.
راستی من می خوام از حجم هارد این سرور به عنوان هاست دانلود استفاده کنم و فعلاً 7 گیگ فایل هاست دانلود من ماهیانه 2500 گیگ ترافیک نیاز داره که بعضی اوقات بیشتر هم میشه من می خوام که شرکت مورد نظر هیچ محدودیت در مورد استفاده من از کل پهنای باندم نداشته باشه یعنی مثلاً هنوز پهنای باند تموم نشده نگه شما زیادی از سرور استفاده کردید یا از این حرفا.
مشخصات مورد نیاز من :
CPU : 1 or 2 Core
Ram : 2 Gigabyte
Hard : 50 Gigabyte or More
Bandwith : 4 TB or More