سلام از سایت فریر با این فروم اشنا شدم
من دو مشکل با اسکریپت فریر دارم که در تصویر پیوستی هم دیده میشه
1- دکمه کنار "
شارژ 1000 تومانی ایرانسل
رو نمیشه انتخاب کرد !
و مشکل دوم در مورد قسمت " درگاه پرداخت " هست که به صورت علامت سوال نمایش داده میشه . که فکر می کنم این مورد دوم از هاست باشه
رفقا لطفا کمک کنید این دو مورد رو حل کنم ممنونم
آدرس نصب شده :
تصویر :
سلام
مشکل اول مربوط به این هست که شما هنوز برای شارژ 1000تومانی ایرانسل کارتی را ثبت نکردید
مشکل دوم مربوط به ماژول هست که احتمالا کدینگش utf-8 نیست.
فایل درگاه رو ویرایش کنید و داخل اون متنی که مایل هستید به عنوان درگاه جهان پی نمایش داده شود را وارد کنید
ویرایش توسط sos666 : August 6th, 2013 در ساعت 12:58دلیل: درخواست parsish مبنی بر حذف آدرس سایت
سلام
مشکل اول مربوط به این هست که شما هنوز برای شارژ 1000تومانی ایرانسل کارتی را ثبت نکردید
فایل درگاه رو ویرایش کنید و داخل اون متنی که مایل هستید به عنوان درگاه جهان پی نمایش داده شود را وارد کنید
ممنونم رفیق . کارت رو از کدوم قسمت باید ثبت کنم ؟
ویرایش : یافتم دارم اد می کنم کارت رو
ویرایش توسط parsish : August 5th, 2013 در ساعت 17:21
سلام
ممنونم مشکل کارت حل شد
من مایلم اون قسمت آبشاری فریر رو حذف کنم یعنی لازم نباشه مشتری روی " انتخاب کنید " کلیک کنه تا کارت شارژ ها نمایش داده بشن و مستقیم وقتی آدرس سایت من زده میشه همه کارت شارژها مستقیم بدون هیچ کلیکی نمایش داده بشه برای این کار چیکار کنم؟