نوشته اصلی توسط MR-Vazin جهت اطلاع گفتم........ سوری با 20-30 تومن میشه نوشت.... با یکی از املاک صاحب بنگاه.... اتفاقا پسر عمه بابام املاک داره برم با 20-30 تومن برام مینویسه؟
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
merci
نوشته اصلی توسط hostfire اتفاقا پسر عمه بابام املاک داره برم با 20-30 تومن برام مینویسه؟ بله.به نام خودت و ادرس خونت
MyChapar فروش نسخه جدید سورس سورس سامانه پیامک به زبان PHP و 100 درصد اپن سورس همراه با بانک شماره
نوشته اصلی توسط hostfire اتفاقا پسر عمه بابام املاک داره برم با 20-30 تومن برام مینویسه؟ والا قیمت که بین خودتون هست.... اما میتونه بنویسه... کاملاً رسمی... فقط مالیات اینا فکر کنم... براش اجباریه.....
hostfire, merci
نوشته اصلی توسط MR-Vazin والا قیمت که بین خودتون هست.... اما میتونه بنویسه... کاملاً رسمی... فقط مالیات اینا فکر کنم... براش اجباریه..... آهان همین مالیات چیه؟ من یه قلنامه بنویسم به مبلغ رایگان کرایه داده میشود بازم مالیات میخوره؟
نوشته اصلی توسط hostfire آهان همین مالیات چیه؟ من یه قلنامه بنویسم به مبلغ رایگان کرایه داده میشود بازم مالیات میخوره؟ دوست عزیز به مبلغ رایکان نمیشه مثلاً 10 ملیون ماهی 100 تومن....
نوشته اصلی توسط MR-Vazin دوست عزیز به مبلغ رایکان نمیشه مثلاً 10 ملیون ماهی 100 تومن.... خب ما میزنیم 100 تومن 10 تومن ماهانه! دیگه رئیس بانک که فک نکنم بیاد بگه چرا انقد ارزون؟
نوشته اصلی توسط hostfire خب ما میزنیم 100 تومن 10 تومن ماهانه! دیگه رئیس بانک که فک نکنم بیاد بگه چرا انقد ارزون؟ والا من نمیدونم چقدر توجه میکنه.... فکر کنم در این مورد با مشاور املاک صحبت کنید...
نوشته اصلی توسط hostfire اتفاقا پسر عمه بابام املاک داره برم با 20-30 تومن برام مینویسه؟ خود املاکی ها برای هر قولنامه 15 تومن میدن برای گرفتن کد رهگیری...(اگه قیمتا بیشتر نشده باشه)
خرید ممبر تلگرام - خرید ممبر فیک تلگرام - خرید ممبر گروه - خرید ممبر واقعی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن