صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 41

موضوع: رفع لیمیت پی پال

عضو جدید Meistero آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    414
    تشکر تشکر شده 
    160
    تشکر شده در
    116 پست

پیش فرض پاسخ : رفع لیمیت پی پال

نقل قول نوشته اصلی توسط Banafshe63 نمایش پست ها
    سلام
    راستش از وی پی اس استفاده نکردم، از ***** شکن استفاده می کردم .
    ممنون از راهنمایی تون vpsتهیه می کنم ، دوست دارم خودم اکانت جدید بسازم ! اما می ترسم چون یکب دوبار اکانت ساختم همون اول کار لیمیت شد
    ....
    اگر هم بخوام بخرم هزینش یه کم زیاده ...
    حالا کارت وریفای هم تهیه کردم اما می ترسم امتحان کنم
    درود!

1.بسیار خوب!...سعی میکنم کمک کنم تا قدم به قدم پیش بریم و کار رو تموم کنیم . vps خیلی کمک میکنه به شما ولی حتما و حتما از آمریکا بگیرید.اما پیش از گرفتن از فروشنده یک IP درخواست کنید و توضیح بدین که اونو برای تست سرعت یا پینک نمیخواهید بلکه برای پیدا کردن ژئو لوکیشنش میخواهید.Paypal از برنامه ی Maxmind برای تشخیص ژئولوکیشن ip استفاده میکنه پس شما هم برای تست IP همین جا برید یعنی:
    MaxMind - IP Geolocation and Online Fraud Prevention
    و IP رو در باکسی که نوشته: Enter an ip address قرار بدین و enter کنید.مشخصاتی رو میبینید که ما به شهر و Postal code که همون zip code باشه نیاز داریم.البته سایت whatismyipaddress.com هم برای تست خوبه چون خودشم از برنامه ی maxmind استفاده میکنه.بخصوص اینکه نقشه هم داره که با زوم کردن مکان IP رو نشون میده!یک دگمه میبینید که نوشته additional ip details که وقتی ip رو توی باکسش نوشتی باید کلیکش کنی.تا در صفحه ی بعد مشخصات رو ببینی.
    بعضی ip ها روشن و واضح و بدرد خورند و بعضی دیگه مبهم و گنگند و اصلا بدرد نمیخورند...همه مشخصات اکانت شما متناسب با این ip تنظیم میشه پس مهمه که از جایی باشه که اگر این VPS رو از دست دادین بتونین از همون شهر یکی دیگه پیدا کنید.
    میتونید حتی به من بدین تا چکش بکنم!
    2.کارت وریفاید رو شخصا نمیپسندم چون تاریخ انقضا داره و دوباره باید براش هزینه کنید.کاش نمیگرفتید....حساب بانکی مجازی بهترینه!با 10-12 دلار میشه خریدش و تاریخ انقضا هم نداره!...راحتو بی دردسر.
    ....

2. تعداد تشکر ها ازMeistero به دلیل پست مفید

3. # ADS

تشکر تشکر کرده 
    414
    تشکر تشکر شده 
    160
    تشکر شده در
    116 پست

کلا مراحل انجام کار اینطوریه:
    1.گرفتن IP مناسب
    2.فراهم کردن مشخصات اکانت و ساختن یک ایمیل آدرس (GMAIL)
    3.ساختن اکانت PAYPAL
    4.Verify کردنش

وقتی VPS و IP مناسبتونو گرفتین (مرحله اول) حالا برمبنای اون اطلاعات فراهم میکنیم(مرحله دوم).به اینها نیاز داریم:

1.نام و نام خانوادگی:هر قدر یونیک تر باشه بهتره
    2.یک آدرس و شماره تلفن ثابت (LandLine) از همون Zip Code ی که IP مال اونجاست.با سرچ کردن نام شهر و ایالت و زیپ کد توی گوگل میشه یه مناسبشو پیدا کرد.من ترجیح میدم آدرس مربوط به کسب و کار کوچیک باشه تا مکان مسکونی.چون نشانیهای تجاری تلفن هم داره که باهاش مچ شده ولی نشونیهای مسکونی اغلب تلفن ندارند....جاهایی مثل مطب دکتر و دندونپزشک یا لوله کشی و نجاری خیلی خوبه,کمی وقت بذارید و اصلا عجله نکنید!

3.با VPS به گوگل برید و با نام و مشخصاتی که انتخاب کرده اید یک اکانت GMAIL بگیرید تا ID پی پل تون باشه.

5. تعداد تشکر ها ازMeistero به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    414
    تشکر تشکر شده 
    160
    تشکر شده در
    116 پست

چند توصیه عمومی:
    من هیچوقت ساعت و Time Zone و لوکیشن کامپیوترم رو تهران یا ایران انتخاب نمیکنم!بلکه متناسب با آدرس پی پلم تنضیمشون میکنم...هیچوقت گوگل یا یاهو یا هیچ سایت دیگه ای رو به عنوان Home page انتخاب نمیکنم و همیشه سفید نگهش میدارم! مخصوصا گوگل....چون خیلی فضوله آمار شما رو توی کوکیش داره و دیگران هم اگر بخوان این آمار رو میتونن بخونن!...بطور دائم کوکی ها و...کامپیوترم رو پاک میکنم (در این مورد یه برنامه ی کوچیک مثل CCleaner کار رابندازه),...برای VPS هم همینطور.
    اگر از CCleaner استفاده میکنید به بخش Options برید و در سمت چپتون روی دگمه Cookies کلیک کنید.اونجا 2 تا ستون میبینید که در ستون سمت راستتون کوکیهایی قرار گرفتند که بطور پیشفرض از پاک شدن استثنا شدند پس روی هر کدومشون از جمله گوگل دبل کلیک کنید تا به ستون سمت چپ منتقل بشن تا نرم افزار اجازه ی پاک کردنشونو پیدا کنه!

فراموش نکنیم که این اکانتهای Paypal که ما داریم stealth account هستند و غیر قانونی پس تا جایی که میتونیم صحنه ی نمایش رو باید خوب تزیین کنیم تا همه چیز طبیعی جلوه کنه!
    ویرایش توسط Meistero : July 29th, 2013 در ساعت 17:42

7. تعداد تشکر ها ازMeistero به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    16
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Meistero نمایش پست ها
    درود!

1.بسیار خوب!...سعی میکنم کمک کنم تا قدم به قدم پیش بریم و کار رو تموم کنیم . vps خیلی کمک میکنه به شما ولی حتما و حتما از آمریکا بگیرید.اما پیش از گرفتن از فروشنده یک IP درخواست کنید و توضیح بدین که اونو برای تست سرعت یا پینک نمیخواهید بلکه برای پیدا کردن ژئو لوکیشنش میخواهید.Paypal از برنامه ی Maxmind برای تشخیص ژئولوکیشن ip استفاده میکنه پس شما هم برای تست IP همین جا برید یعنی:
    MaxMind - IP Geolocation and Online Fraud Prevention
    و IP رو در باکسی که نوشته: Enter an ip address قرار بدین و enter کنید.مشخصاتی رو میبینید که ما به شهر و Postal code که همون zip code باشه نیاز داریم.البته سایت whatismyipaddress.com هم برای تست خوبه چون خودشم از برنامه ی maxmind استفاده میکنه.بخصوص اینکه نقشه هم داره که با زوم کردن مکان IP رو نشون میده!یک دگمه میبینید که نوشته additional ip details که وقتی ip رو توی باکسش نوشتی باید کلیکش کنی.تا در صفحه ی بعد مشخصات رو ببینی.
    بعضی ip ها روشن و واضح و بدرد خورند و بعضی دیگه مبهم و گنگند و اصلا بدرد نمیخورند...همه مشخصات اکانت شما متناسب با این ip تنظیم میشه پس مهمه که از جایی باشه که اگر این VPS رو از دست دادین بتونین از همون شهر یکی دیگه پیدا کنید.
    میتونید حتی به من بدین تا چکش بکنم!
    2.کارت وریفاید رو شخصا نمیپسندم چون تاریخ انقضا داره و دوباره باید براش هزینه کنید.کاش نمیگرفتید....حساب بانکی مجازی بهترینه!با 10-12 دلار میشه خریدش و تاریخ انقضا هم نداره!...راحتو بی دردسر.
    ....
    بازم مرسی از راهنمایی های مفید و عالی تون
    سفارش vps , ip منتظرم تا برام ارسال بشه ....

9. تعداد تشکر ها ازBanafshe63 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    414
    تشکر تشکر شده 
    160
    تشکر شده در
    116 پست

خواهش میکنم!

من مرحله ی ثبت نام رو هم توضیح میدم ولی شما انجامش ندین!...اول اگر ایرادی نداشته باشه حتی پیش از ساختن ایمیل خودتون, IP و آدرس و تلفنی رو که انتخاب کردید رو بهم بدین تا منم چک کنم که مشکلی نداشته باشه.

یک برگ کاغذ بردارید و تمام اطلاعاتی رو که باید وارد کنید رو روش بنویسید مخصوصا پسوردتونو تا در جریان ثبت نام راحت عمل کنید!

پیش از رفتن به پی پال تمام کوکیها رو حذف کنید.
    در سایت paypal.com دگمه ی Sign up رو کلیک کنید!
    در صفحه ی بعد 2 نوع اکانت رو میبینید که ارائه شده.شما Paypal for personal use رو انتخاب کنید.و همچنین مطمئن بشید که کشور رو آمریکا و زبان رو انگلیسی قرار داده باشه!...دگمه ای که زیر اکانت انتخابیتون هست رو بزنید.

در صفحه ی بعد فرم را باید به این ترتیب پر کنید:

1.ایمیل
    2 و 3.پسورد و تایید پسورد: معمولا بهتره هم برای پی پال و هم برای ایمیل از کلمات استفاده نکنید بلکه ترکیبی از حروف کوچک و بزرگ و عدد انتخاب کنید.15 کرکتر داشته باشه عالیه.
    4.Legal First Name : که نام کوچکه
    5.Legal Last Name : نام خانوادگی

فرض کنید آدرس و تلفن شما این باشه:
    E South Street Suite 500 Orlando Florida 32801 شماره 618
    Phone: 407-363-1120

6. Address Line 1: 618 E South Street Suite 500
    7.Address Line 2 : خالی بذارید و چیزی ننویسید
    8.نام شهر رو بنویسید: Orlando
    9.مخفف نام ایالت رو انتخاب کنید : FL
    10.زیپ کد رو بنویسید: 32801
    11.تلفن: یک کشو داره که نوع تلفنو از بین خانه,کار, و موبایل انتخاب باید بکنید!شما خانه یا همون Home رو انتخاب کنید.کد کشور رو خودش 1 انتخاب کرده.فقط در باکس Phone Number شمارتونو با این فرمت وارد کنید: 1120-363-407

عبارت Yes I have read and agree to the Following را تیک دار کنید!
    و سپس دگمه ی Agree and Create Account را کلیک کنید!

در صفحه ی بعد با عنوان: Security Challenge
    شما باید اون کد رو توی باکس خالی جلوی Enter the code shown بنویسید و Continue رو کلیک کنید!

در صفحه ی بعدی با عنوان : Link Payment Methods to Your Account
    2 گزینه وجود داره:
    Link Your Bank Account و Link Your Debite or Credit Card

اینجا میشه کردیت کارت یا حساب بانکی رو به اکانت اضافه کرد.ولی شاید بهتر باشه اول از درست بودن اکانت مطمئن بشیم,بعدا کردیت کارت یا حساب بانکی رو به اکانت اضافه کنیم.خودم همیشه حساب بانکی رو بعدا اضافه میکنم و مشکلی هم نداره!... اما در مورد کردیت کارت احتمالا اونم همینطوره ولی شما حتما اینو از کسی که کارت رو گرفتی بپرس تا مطمئن بشی!

اگر نخواهیم کارت یا حساب بانکی اضافه کنیم,باید این بخشو بپیچونیم!...راستش یادم نمیاد ولی به احتمال زیاد لینکی اون پایین با این عنوان Go To My Account وجود نداره (اگه بود کلیکش کن ) پس از لینک Log out که بالای صفحه هست استفاده میکنیم و از اکانت خارج میشیم!

11. تعداد تشکر ها ازMeistero به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    414
    تشکر تشکر شده 
    160
    تشکر شده در
    116 پست

دست به کوکی ها نزنید و بذارید همه شون باقی بمونند!
    10 دقیقه صبر کنید و سپس به Gmail تون برید.اگر ایمیل از Paypal برای کانفیرم ایمیلتون اومده باشه _ احتمالا موضوعشو نوشته: Active your new Account _ اونو باز کنید.یک دگمه وسطش هست که احتمالا نوشته: Confirm my email address
    کلیکش کنید!
    شما رو به سایت خودشون میبره و ازتون میخواد که پسوردتونو وارد کنید!...این کار بکنید و دگمه شو بزنید!

در ادامه از شما میخواد که 2 تا سئوال امنیتی انتخاب کنید و جواب هم بهش بدیم!
    از کشویی که داره هر کدومو که خواستین انتخاب کنید و یک جواب 1 کلمه ای بدین!
    هر 2 سئوال و همینطور جوابهاتونو یادداشت کنید! یعنی سئوال اول جواب اول, و سئوال دوم جواب دوم...

جقیقتا یادم نمیاد (هاها) ولی قاعدتا یه دگمه ای چیزی باید اون پایین باشه که کار رو تموم کنه!

احتمالا درصفحه ی بغد به شما پیشنهاد میکنه که حساب بانکی یا کردیت کارت اضافه کنید!توجه نکنید!...یا Go To My Account رو بزنین یا توی تبهای بالا تب My Account رو.

اگر اروری یا اخطاری چیزی نداد (که البته نیاید بده) ,Log out کنید و خارج بشید!

اگر پس از اون 10 دقیقه انتظار و رفتن به Gmeil ,احتمالا دیدید ایمیلی که برای Confirm ایمیل آدرستون هست هنوز نیومده,نگران نباشید!به سایت Paypal.com برید و با زدن ایمیل و پسورد Log in کنید!در صفحه ی اصلی اکانتتون روی همون تب کذایی profile کلیک کنید تا در صفحه ی بعد لینک مربوط به بخش ایمیل رو ببینید!...سمت چپتون هم لینکهایی وجود داره که شما باید Update email رو کلیک کنید.

در صفحه ی جدید احتمالا خواهید دید که گفته ایمیل شما هنوز کانفیرم نشده!
    یه لینکی پایین تر هست که کلماتش دقیقا یادم نمیاد ولی درخواست دوباره فرستادن ایمیل کانفیرم هستش.اونو که کلیک کنید بلافاصله ایمیل کانفیرم رو دوباره براتون به Gmeil میفرسته... و دنباله شم که بالا توضیح دادم!

و دیگر؟.... بی دیگر

13. تعداد تشکر ها ازMeistero به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

Thumbs up پاسخ : رفع لیمیت پی پال

نقل قول نوشته اصلی توسط Meistero نمایش پست ها
    دست به کوکی ها نزنید و بذارید همه شون باقی بمونند!
    10 دقیقه صبر کنید و سپس به Gmail تون برید.اگر ایمیل از Paypal برای کانفیرم ایمیلتون اومده باشه _ احتمالا موضوعشو نوشته: Active your new Account _ اونو باز کنید.یک دگمه وسطش هست که احتمالا نوشته: Confirm my email address
    کلیکش کنید!
    شما رو به سایت خودشون میبره و ازتون میخواد که پسوردتونو وارد کنید!...این کار بکنید و دگمه شو بزنید!

در ادامه از شما میخواد که 2 تا سئوال امنیتی انتخاب کنید و جواب هم بهش بدیم!
    از کشویی که داره هر کدومو که خواستین انتخاب کنید و یک جواب 1 کلمه ای بدین!
    هر 2 سئوال و همینطور جوابهاتونو یادداشت کنید! یعنی سئوال اول جواب اول, و سئوال دوم جواب دوم...

جقیقتا یادم نمیاد (هاها) ولی قاعدتا یه دگمه ای چیزی باید اون پایین باشه که کار رو تموم کنه!

احتمالا درصفحه ی بغد به شما پیشنهاد میکنه که حساب بانکی یا کردیت کارت اضافه کنید!توجه نکنید!...یا Go To My Account رو بزنین یا توی تبهای بالا تب My Account رو.

اگر اروری یا اخطاری چیزی نداد (که البته نیاید بده) ,Log out کنید و خارج بشید!

اگر پس از اون 10 دقیقه انتظار و رفتن به Gmeil ,احتمالا دیدید ایمیلی که برای Confirm ایمیل آدرستون هست هنوز نیومده,نگران نباشید!به سایت Paypal.com برید و با زدن ایمیل و پسورد Log in کنید!در صفحه ی اصلی اکانتتون روی همون تب کذایی profile کلیک کنید تا در صفحه ی بعد لینک مربوط به بخش ایمیل رو ببینید!...سمت چپتون هم لینکهایی وجود داره که شما باید Update email رو کلیک کنید.

در صفحه ی جدید احتمالا خواهید دید که گفته ایمیل شما هنوز کانفیرم نشده!
    یه لینکی پایین تر هست که کلماتش دقیقا یادم نمیاد ولی درخواست دوباره فرستادن ایمیل کانفیرم هستش.اونو که کلیک کنید بلافاصله ایمیل کانفیرم رو دوباره براتون به Gmeil میفرسته... و دنباله شم که بالا توضیح دادم!

و دیگر؟.... بی دیگر
    سلام دوست عزیز من بسیار مدت زیادی هست که دنبال شخصی هستم که تجربه شمارو در کار کردن با پی پال داشته باشه . من یک سال هست که به دلیل مشکلات داشتن حساب پی پال در ایران و داشتن درگاه پی پال در داخل سایتم کارم را به تعویق انداختم و اقدامی نکردم . بعد از دیدن این تاپیک و اینکه شما با راهکارهایی مفید در داشتن حساب پی پال موفق بودید و مشکلی براتون پیش نیمده بسیار خوشحال شدم .
    از اونجایی که حدود 5 سال از تاریخ ارسال اخرین مطلبتون در این تاپیک میگذره . میخواستم بدونم هنوزم با پی پال کار میکنید و اینکه توو این مدت مشکلی براتون پیش نیمده ؟
    لیمیت شدید تا حالا ؟ یا بدون لیمیت شدن این چند سال رو کار کردید ؟
    ایا توو این چند سال تغییراتی توو داشتن حساب پی پال در ایران پیش نیمده ؟
    من مطالب زیادی توو اینترنت مطالعه کردم و تمام ارسال های شمارو هم در این زمینه در همین تاپیک مطالعه کردم و واقعا مفید بود. ولی بازم هنوز ترس و دلهره در این مورد وجود داره. در حین این جستوجوها سایت معروف و معتبری پیدا کردم که با مبلغ حدود 500 هزار تومن اکانت وریفای شده رو از دبی با ادرس و فیش برق و اب بهمون میده که احتمال لیمیت شدن رو کاهش بده و یا حداقل با لیمیت شدن امکان آنلیمیت شدن مجددش وجود داشته باشه (با وجود ادرس اختصاصی و فیش اب و برق ) .
    بنظر شما گرفتنش به این شکل ارزش داره ؟
    ممنون میشم اگر اطلاعات مفیدتونو با تجربه استفادتون از پی پال توو این چند ساله را مقداریشو با بنده به اشتراک بزارید تا استفاده کنم .تشکر

عضو انجمن Raymvnd آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    779
    تشکر تشکر شده 
    576
    تشکر شده در
    399 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط navidpersia1 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز من بسیار مدت زیادی هست که دنبال شخصی هستم که تجربه شمارو در کار کردن با پی پال داشته باشه . من یک سال هست که به دلیل مشکلات داشتن حساب پی پال در ایران و داشتن درگاه پی پال در داخل سایتم کارم را به تعویق انداختم و اقدامی نکردم . بعد از دیدن این تاپیک و اینکه شما با راهکارهایی مفید در داشتن حساب پی پال موفق بودید و مشکلی براتون پیش نیمده بسیار خوشحال شدم .
    از اونجایی که حدود 5 سال از تاریخ ارسال اخرین مطلبتون در این تاپیک میگذره . میخواستم بدونم هنوزم با پی پال کار میکنید و اینکه توو این مدت مشکلی براتون پیش نیمده ؟
    لیمیت شدید تا حالا ؟ یا بدون لیمیت شدن این چند سال رو کار کردید ؟
    ایا توو این چند سال تغییراتی توو داشتن حساب پی پال در ایران پیش نیمده ؟
    من مطالب زیادی توو اینترنت مطالعه کردم و تمام ارسال های شمارو هم در این زمینه در همین تاپیک مطالعه کردم و واقعا مفید بود. ولی بازم هنوز ترس و دلهره در این مورد وجود داره. در حین این جستوجوها سایت معروف و معتبری پیدا کردم که با مبلغ حدود 500 هزار تومن اکانت وریفای شده رو از دبی با ادرس و فیش برق و اب بهمون میده که احتمال لیمیت شدن رو کاهش بده و یا حداقل با لیمیت شدن امکان آنلیمیت شدن مجددش وجود داشته باشه (با وجود ادرس اختصاصی و فیش اب و برق ) .
    بنظر شما گرفتنش به این شکل ارزش داره ؟
    ممنون میشم اگر اطلاعات مفیدتونو با تجربه استفادتون از پی پال توو این چند ساله را مقداریشو با بنده به اشتراک بزارید تا استفاده کنم .تشکر
    درود...بهتره پی پال را فراموش کنید درگاه پرداخت دیگر استفاده کنید مثل وبمانی یا پرفکت مانی یا مانی پلو و....
    برنامه نویسی ارکید
    https://orchiddev.ir
    طلاهاست

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Raymvnd نمایش پست ها
    درود...بهتره پی پال را فراموش کنید درگاه پرداخت دیگر استفاده کنید مثل وبمانی یا پرفکت مانی یا مانی پلو و....
    سلام چطور مگه ؟ پی پال خوب نیست ؟
    اخه معمولا مشتری ها برای خرید اعتماد خیلی بیشتری به پی پال دارند و فراگیر تر هست . اینکه پرفکت مانی استفاده بشه خیلی عالیه ولی قشر عظیمی از مشتری ها از خرید صرفه نظر میکنند .
    شما تجربه استفاده از دوتاش رو هم دارید ؟

عضو انجمن ColdWorld آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    926
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    279 پست

دوست عزیز همین پیپال رو با هر ریسکی استفاده کن این دوستمون اصلا اطلاعاتی در این مورد نداره. پیپال کل دنیا ازش استفاده میکنن محدود به کشور نیست! 99 درصد درگاه های کل دنیا و کل سایتا و خدمات پیپال هستن. وب مانی پرفکت مانی و... مقایسشون با پیپال واقعاً مسخرست هیچی جای پیپال رو نمیگیره. مثل اینه بیایی یه بانک بزرگ با سابقه 30 سال رو با یه موسسه ی زپرتی مقایسه کنی

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)