نقل قول نوشته اصلی توسط Meistero نمایش پست ها
دست به کوکی ها نزنید و بذارید همه شون باقی بمونند!
10 دقیقه صبر کنید و سپس به Gmail تون برید.اگر ایمیل از Paypal برای کانفیرم ایمیلتون اومده باشه _ احتمالا موضوعشو نوشته: Active your new Account _ اونو باز کنید.یک دگمه وسطش هست که احتمالا نوشته: Confirm my email address
کلیکش کنید!
شما رو به سایت خودشون میبره و ازتون میخواد که پسوردتونو وارد کنید!...این کار بکنید و دگمه شو بزنید!

در ادامه از شما میخواد که 2 تا سئوال امنیتی انتخاب کنید و جواب هم بهش بدیم!
از کشویی که داره هر کدومو که خواستین انتخاب کنید و یک جواب 1 کلمه ای بدین!
هر 2 سئوال و همینطور جوابهاتونو یادداشت کنید! یعنی سئوال اول جواب اول, و سئوال دوم جواب دوم...

جقیقتا یادم نمیاد (هاها) ولی قاعدتا یه دگمه ای چیزی باید اون پایین باشه که کار رو تموم کنه!

احتمالا درصفحه ی بغد به شما پیشنهاد میکنه که حساب بانکی یا کردیت کارت اضافه کنید!توجه نکنید!...یا Go To My Account رو بزنین یا توی تبهای بالا تب My Account رو.

اگر اروری یا اخطاری چیزی نداد (که البته نیاید بده) ,Log out کنید و خارج بشید!

اگر پس از اون 10 دقیقه انتظار و رفتن به Gmeil ,احتمالا دیدید ایمیلی که برای Confirm ایمیل آدرستون هست هنوز نیومده,نگران نباشید!به سایت Paypal.com برید و با زدن ایمیل و پسورد Log in کنید!در صفحه ی اصلی اکانتتون روی همون تب کذایی profile کلیک کنید تا در صفحه ی بعد لینک مربوط به بخش ایمیل رو ببینید!...سمت چپتون هم لینکهایی وجود داره که شما باید Update email رو کلیک کنید.

در صفحه ی جدید احتمالا خواهید دید که گفته ایمیل شما هنوز کانفیرم نشده!
یه لینکی پایین تر هست که کلماتش دقیقا یادم نمیاد ولی درخواست دوباره فرستادن ایمیل کانفیرم هستش.اونو که کلیک کنید بلافاصله ایمیل کانفیرم رو دوباره براتون به Gmeil میفرسته... و دنباله شم که بالا توضیح دادم!

و دیگر؟.... بی دیگر
سلام دوست عزیز من بسیار مدت زیادی هست که دنبال شخصی هستم که تجربه شمارو در کار کردن با پی پال داشته باشه . من یک سال هست که به دلیل مشکلات داشتن حساب پی پال در ایران و داشتن درگاه پی پال در داخل سایتم کارم را به تعویق انداختم و اقدامی نکردم . بعد از دیدن این تاپیک و اینکه شما با راهکارهایی مفید در داشتن حساب پی پال موفق بودید و مشکلی براتون پیش نیمده بسیار خوشحال شدم .
از اونجایی که حدود 5 سال از تاریخ ارسال اخرین مطلبتون در این تاپیک میگذره . میخواستم بدونم هنوزم با پی پال کار میکنید و اینکه توو این مدت مشکلی براتون پیش نیمده ؟
لیمیت شدید تا حالا ؟ یا بدون لیمیت شدن این چند سال رو کار کردید ؟
ایا توو این چند سال تغییراتی توو داشتن حساب پی پال در ایران پیش نیمده ؟
من مطالب زیادی توو اینترنت مطالعه کردم و تمام ارسال های شمارو هم در این زمینه در همین تاپیک مطالعه کردم و واقعا مفید بود. ولی بازم هنوز ترس و دلهره در این مورد وجود داره. در حین این جستوجوها سایت معروف و معتبری پیدا کردم که با مبلغ حدود 500 هزار تومن اکانت وریفای شده رو از دبی با ادرس و فیش برق و اب بهمون میده که احتمال لیمیت شدن رو کاهش بده و یا حداقل با لیمیت شدن امکان آنلیمیت شدن مجددش وجود داشته باشه (با وجود ادرس اختصاصی و فیش اب و برق ) .
بنظر شما گرفتنش به این شکل ارزش داره ؟
ممنون میشم اگر اطلاعات مفیدتونو با تجربه استفادتون از پی پال توو این چند ساله را مقداریشو با بنده به اشتراک بزارید تا استفاده کنم .تشکر