درود!
1.بسیار خوب!...سعی میکنم کمک کنم تا قدم به قدم پیش بریم و کار رو تموم کنیم . vps خیلی کمک میکنه به شما ولی حتما و حتما از آمریکا بگیرید.اما پیش از گرفتن از فروشنده یک IP درخواست کنید و توضیح بدین که اونو برای تست سرعت یا پینک نمیخواهید بلکه برای پیدا کردن ژئو لوکیشنش میخواهید.Paypal از برنامه ی Maxmind برای تشخیص ژئولوکیشن ip استفاده میکنه پس شما هم برای تست IP همین جا برید یعنی:
MaxMind - IP Geolocation and Online Fraud Prevention
و IP رو در باکسی که نوشته: Enter an ip address قرار بدین و enter کنید.مشخصاتی رو میبینید که ما به شهر و Postal code که همون zip code باشه نیاز داریم.البته سایت whatismyipaddress.com هم برای تست خوبه چون خودشم از برنامه ی maxmind استفاده میکنه.بخصوص اینکه نقشه هم داره که با زوم کردن مکان IP رو نشون میده!یک دگمه میبینید که نوشته additional ip details که وقتی ip رو توی باکسش نوشتی باید کلیکش کنی.تا در صفحه ی بعد مشخصات رو ببینی.
بعضی ip ها روشن و واضح و بدرد خورند و بعضی دیگه مبهم و گنگند و اصلا بدرد نمیخورند...همه مشخصات اکانت شما متناسب با این ip تنظیم میشه پس مهمه که از جایی باشه که اگر این VPS رو از دست دادین بتونین از همون شهر یکی دیگه پیدا کنید.
میتونید حتی به من بدین تا چکش بکنم!
2.کارت وریفاید رو شخصا نمیپسندم چون تاریخ انقضا داره و دوباره باید براش هزینه کنید.کاش نمیگرفتید....حساب بانکی مجازی بهترینه!با 10-12 دلار میشه خریدش و تاریخ انقضا هم نداره!...راحتو بی دردسر.
....