نقل قول نوشته اصلی توسط s.w.a.t نمایش پست ها
مشکل همینجاست که به اون بخش از حرف من توجه نکردید!

از نظر سخت افزار و مشخصاتی که هر دو دیتاسنتر آفر میدهند با هم مقایسه کنید! UKG800 و D7-360 . اولی برای UK2 و دومی هم برای Redstatoin. از نظر سخت افزار باهم مقایسه کنید! از نظر قیمت هم مقایسه کنید سرور اول که از UK2 میباشد 170 پوند و سرور دوم از Redstation به قیمت 100پوند! از نظر سخت افزاری هم که آفر میدهند با هم مقایسه کنید! خود به جواب سوال خودتون میرسید. اگر شما توانایی پرداخت 170 پوند در دیتاسنتر UK2 را دارید برای مشخصات مذکور پس میتوانید سرور مذکور را از دیتاسنتر Redstation سفارش دهید و برای هر 100مگابیت پهنای باند نامحدود 99پوند در ماه پرداخت کنید.

پس اگر میخواهید واقع بینانه مقایسه کنید بهتر میباشد که مقایسه دقیق کنید.

شما پورت عالی میخواهید با سخت افزار عالی ولی قیمت، پایینترین قیمت ممکن یا همان قیمت حالی که دیتاسنتر ارائه میدهد! نمیشود که!

موفق باشید
با سلام

بنده هیچگاه نگفته و نمیگم که پول کمتر میدم و کیفیت بهتر میخوام پول مناسب میدم کیفیت مناسب هم میخوام اگه نمیخواستم مطمئنن به دیتاسنتر UK2 کوچ نمیکردیم

ولی بنده هیچوقت نگفته و نمیگم که دیتاسنتر Redstation از نظر سخت افزاری مشکلی داره ولی مسئله اینجاست اولا" اون زمان که ما روی Redstation بودیم همچین افری نبود که با 99 پوند 100 مگ پهنای باند نامحدود بگیرید و در حال حاضر چیزی که ما میبینیم NEW* - 1Gbps Level3 (AS3356) - 200Mbps Guaranteed (+ £79.00 per month) هستش حالا شما شاید بهتر در جریان باشید

ولی در مورد 100 مگ پهنای باند تا جایی که بنده اطلاع دارم هر 100 مگ پهنای باند در صورتی که 12.5 مگ سرعت بده حال ما اگه یه سرور بگیریم که ماکزیموم 60 مگ سرعت دانلود به بنده میده باید 5*99 پوند در ماه خرج کنم تا پورت 120 مگ رو بدست بیارم یعنی غیر از هزینه ی خود سرور که کاری بهش نداریم بنده باید 495 پوند هزینه کنم تا همون پورت رو به بنده بده در حالی هستش که واقعا" خیلی خیلی هم کم پیش میاد پهنای باند بالا تر از 100 ترابایت بره واسه یک سرور چیزی که دیتاسنتر UK2 ارائه میده

مثلا" هزینه ای ماهانه برای سرور D7-360 خوب چیزی که بنده حساب کردم باید شما 634 پوند هزینه کنی برای پورتی که خوب گارانتی میشه واسه 700 مگ و اگه زیر 100 مگ اومد خوب نمیشه اعتراض کرد .

همین سرور فقط با 16 گیگ رم کمتر در دیتاسنتر UK2 میشه گرفت با پورت 110 مگ به بالا هزینه ی 209 پوند در ماه