نوشته اصلی توسط
vahab00
به سلام داداش یاسین خودم
بخدا من اگه میخواستم یاهو ساپرت بدم چرا از سیستم whmcs استفاده کردم پس ؟ چرا سیستم تیکت راه انداختم ؟
به قول یاسین اکثر کاربرهای من همشون هاستینگ هستند
خداوکیلی وقتی کاربری میاد تو یاهو میگه هاستم فلان فلان چیز نمیشه و... شما تو یاهو راحت ساپرت میدید ؟
والله من ک هرکی دیدم گفته برید تو تیکت چون واقعا تو تیکت آدم زمان بیشتری برای رسیدگی دارم
ادد لیستم پر پره و هر دفعه ک ادد جدید دارم مجبورم یا رد کنم یا روی یکی از کاربرهای دیگه ادد کنم و اکثر کسایی هم ک منو ادد میکنن سوالات خیلی ساده ای مپرسند
مثل وردپرس بهتره یا whmcs؟
من میخوام هاست بفروشم چکار کنم ؟
من تازه کارم چطور میتونم دپارتمان ادد کنم ؟
چرا کاربر تیکت میده نمیبینم ؟
و....
و واقعا اگه بخوام جواب بدم تمام وقتم گرفته میشه بخدا
والله یاسین من ک خیلی وقت ها شرمندت شدم . اکثر وقت ها بین گپ زدنمون کار پیش میاد و میرم و زنگ میزنی کوشی میگم دارم میرم فلان جا و....
البته تو دوستمی منو میشناسی و چون میشناسی ازم دلگیر نمیشی اما اگه به کاربر تو یاهو پشتیبانی بدم و همچین مشکلی پیش بیاد وابیلا.....
در مورد ادیت واقعا موافقم . من قالب رو به همون صورتی ک هست تحویل کاربر میدم و ادیت و شخصی سازی قالب پای خود کاربر هست
مگه این سایت ها بزرگ مثل تم فورست و الگانت برای کاربرانشون نصب میکنند و یا براشون ادیت میکنند ؟
خدایی این کارها رو انجام میدند ؟ اونا مثل من ی بیسی تحویل کاربر میدن و بقیه کارها با کاربر هست
حتی به نظر من قالب های من خیلی ساده ترند و کاربر با ی تغییر تو لوگو همه چیز براش تموم میشه در حالی ک تو اون قالب ها خیلی بخش ها باید ادیت شه
در ممورد نصب یاسین این دوستان خیلی اغراق کردند
خدا شاهده بپرس ببین تا حالا واسه چند نفر نصب کردم ؟
این دوستان انتضار دارند تو یاهو پیام میدن . اطلاعات هاست میدن ، whmcs میدن میخوان براشون نصب کنم در حالی ک من همیشه گفتم تو یاهو پشتیبانی نمیدم
تیکت بدید ببینید آیا انجام میدم یا خیر
در مورد نیومدن تو یاهو موافقم اما واقعا من دلم برای خیلی ها تنگ میشه تو یاهو و همینکه میام و مسنجرم باز میشه بخدا اصلا کلی دلم وا میشه
برای من مسنجر ی دنیای دوستانه و پر دوست خوبه ک همیشه کنارمن و باهم کلی میگیم و میخندیم و...
به هر حال ممنونم از همه دوستان عزیز
امیدوارم همیشه موفق باشید
سعی میکنم تجدید نظری بکنم تا رضایت همه دوستان عزیز جلب بشه
اما خدایی به تمام نوشته های این پستم دقت کنید و بخونید خدایی من حق ندارم ؟
یا حق