سلام مجید جان
والله همین کاربران ک میگن وهاب پشتیبانی نمیده و... تا به حال حتی ی تیکت هم نزدن و اگه خواستی بگو ادمین بدم چک کنی
دیگه تا اون حد نیستیم ک کاری از دستمون بر بیاد و انجام ندیم
مشکل این عزیزان اینه ک تو یاهو میان و پیام میدن و منم ک درگیرم میگم ادیت انجام نمیدم
اگه همین موضوع رو تو تیکت یکم باز کنند و توضیح بدند منم اگه کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم
خب تا اینجا عالیه
ببینید قالب ها تو سایت اشتراکی فروخته میشند و در واقع بیس کار خدمت کاربر ارائه میشه
من هیچ مسولیتی در مورد شخصی سازی قالب شما ندارم چ بسا با هزینه باشه
ببینید من تو توضیحات و همینطور قوانین گفتم قالب به همین شکل تو دمو ها ارائه میشه خدمت کاربر ارائه میشه و در صورتی ک مشکلی تو قالب باشه من وضیفه دارم مشکل رو رفع کنم
در مورد ادیت هم ذکر کردم در صورتی ک کاربر بخواد با هزینه انجام میشه ک باز قبول کردنش با خود من هست
ببینید باز میگم من تو قوانین قبلا سلب مسئولیت کردم ک بله من ادیت و شخصی سازی نمیکنم
شاید خیلی از کاربران بودن قبل خرید پیام دادن ما قالب رو بخریم برامون شخصی سازی میکنید گفتم خیر چون واقعا انجام نمیدم و اون ها هم نخریدند
پس این موارد بر میگرده به کاربر ک قبل از خرید به قوانین ی نگاه بنداره و...
به هر حال سعی میکنم کمی تو کارم تجدید نظر کنم تا انشالله رضایت تمام کاربران رو جلب کنم
اما ی چیز دیگه هم هست
من پشتیبانی از طریق تیکت میدم . خیلی وقت ها کاربرها تیکت میزنن چطور میتونم مثلا سایز اسلایدر رو کم کنم یا فلان کارو کنم و تو تیکت پاسخ میدم چون کاربر هم آدرس سایت رو میده هم برای من وقت هست تا چک کنم . امیدوارم این مورد رو قبول کنید
اما یه زمان دیگه هم هست کاربر میگه من فلان قالب رو میخوام اما میخوام مثلا رنگ هدر عوض شه و فونتش تغییر کنه
من هم پاسخم مسلما این هست . در مورد هدر شما باید بدید به ی گرافیست چون من سر رشته زیادی از فتوشاپ ندارم اما در مورد تغییر فونت در خدمتتون هستم
ببین مجید جان من کلا نمیخوام ادیت انجام بدم
بحث هزینه نیست وقتم گرفته میشه و با توجه به کارم ممکنه برام خجالتی بمونه . یعنی خیلی وقت ها شده من در حین صحبت گوشیم زنگ خورده و تو یاهو بدون خداحافظی تمام صفحات رو بستم و رفتم و البته تنها این نیست مشکلات دیگه هم هست ک چشام اجازه نمیدن من به صورت دائمی پشت سیستم بشینم و.... و چند مورد شخصی دیگه
خودتم میشناسی منو اصلا پول دوست نیستم ک اگه بودم الان میلایردر بودم
آخه مجید ببین ادیت اکثر کاربرا شامل موارد زیر هست :
1 : تغییر در هدر سایت ک مربوط ب گرافیست هست
2 : تغییر متن های سایت و قرار دادن لیست جدول ها و قیمت های کاربر (واقعا این ادیته ؟)
3 : قرار دادن اسلایدر ک همه رو قبول کردم تا به حال و واسه همه انجام دادم
و امثال این ها
حالا خودت بگو تو باشی چی میکنی ؟
سلام حسین جان
در مورد حرفت ک میگی انجام بده حسین خودت هزار و یکبار بهم گفتی و خیلی موارد رد کردم
چرا دروغ بگم ؟
آخرین مشکلتم رو اسلایدرت بود ک راهنماییت کردم و حل شد
اما در مورد قیمتی ک گفتی به نظرم باید آدم حق رو در نظر بگیره من چطور برای یک کار ساده این قیمت رو بدم تازه اگه هم اینچنین قیمتی بدم کلی فوهش میخورم
باورت نمیشه بیا ی اسکرین شات بدم بهت تو یاهو ک من به کاربر قیمت 40 تومن برای ادیت قالبش دادم
هرچی از دهنش در اومده گفته
تو باشی انجام میدی ؟
ن داداشم خدا نکنه . شما و کاربران خوبم جون بخواهید
چشم انشالله تجدید نظر میکنم
البته باید یکم سیاست های کار رو عوض کنم و خدا کنه کاربرها هم با این موضوع خوب برخورد کنند
به هر حال پس از راه اندازی بخش آموزش ها حتما در مورد ادیت و... هم کاری میکنم و ی سری ایده دارم ک امیدوارم مورد رضایت کاربرا قرار بگیره
ممنونم از همه دوستانم
بله من هم موافقم همیشه حق با کاربر هست
انشالله تجدید نظر میشه
سلام داداشم
ببینید معمولا ی طراح میاد و قالب ها و اسکریپت هایی رو نصب میکنه ک دارای دنگ و فنگ هستند
بعدشم ما دیگه کافر نیسیم کمکی از دستم بر بیاد انجام ندیم ک
یکم دوستان اغراق کردن
خدا شاهده تا به حال برای خیلی از کاربران ک درخواست نصب دادند به رایگان و بدون هیچ چشم داشتی نصب کردم
فقط مشکل اینجاست این کاربران ک شاکی هستند همشون میخوان از یاهو مشکلشون حل بشه ک واقعا یاهو جای پشتیبانی نیست
امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم
یا حق
آقایی
به سلام داداش یاسین خودم
بخدا من اگه میخواستم یاهو ساپرت بدم چرا از سیستم whmcs استفاده کردم پس ؟ چرا سیستم تیکت راه انداختم ؟
به قول یاسین اکثر کاربرهای من همشون هاستینگ هستند
خداوکیلی وقتی کاربری میاد تو یاهو میگه هاستم فلان فلان چیز نمیشه و... شما تو یاهو راحت ساپرت میدید ؟
والله من ک هرکی دیدم گفته برید تو تیکت چون واقعا تو تیکت آدم زمان بیشتری برای رسیدگی دارم
ادد لیستم پر پره و هر دفعه ک ادد جدید دارم مجبورم یا رد کنم یا روی یکی از کاربرهای دیگه ادد کنم و اکثر کسایی هم ک منو ادد میکنن سوالات خیلی ساده ای مپرسند
مثل وردپرس بهتره یا whmcs؟
من میخوام هاست بفروشم چکار کنم ؟
من تازه کارم چطور میتونم دپارتمان ادد کنم ؟
چرا کاربر تیکت میده نمیبینم ؟
و....
و واقعا اگه بخوام جواب بدم تمام وقتم گرفته میشه بخدا
والله یاسین من ک خیلی وقت ها شرمندت شدم . اکثر وقت ها بین گپ زدنمون کار پیش میاد و میرم و زنگ میزنی کوشی میگم دارم میرم فلان جا و....
البته تو دوستمی منو میشناسی و چون میشناسی ازم دلگیر نمیشی اما اگه به کاربر تو یاهو پشتیبانی بدم و همچین مشکلی پیش بیاد وابیلا.....
در مورد ادیت واقعا موافقم . من قالب رو به همون صورتی ک هست تحویل کاربر میدم و ادیت و شخصی سازی قالب پای خود کاربر هست
مگه این سایت ها بزرگ مثل تم فورست و الگانت برای کاربرانشون نصب میکنند و یا براشون ادیت میکنند ؟
خدایی این کارها رو انجام میدند ؟ اونا مثل من ی بیسی تحویل کاربر میدن و بقیه کارها با کاربر هست
حتی به نظر من قالب های من خیلی ساده ترند و کاربر با ی تغییر تو لوگو همه چیز براش تموم میشه در حالی ک تو اون قالب ها خیلی بخش ها باید ادیت شه
در ممورد نصب یاسین این دوستان خیلی اغراق کردند
خدا شاهده بپرس ببین تا حالا واسه چند نفر نصب کردم ؟
این دوستان انتضار دارند تو یاهو پیام میدن . اطلاعات هاست میدن ، whmcs میدن میخوان براشون نصب کنم در حالی ک من همیشه گفتم تو یاهو پشتیبانی نمیدم
تیکت بدید ببینید آیا انجام میدم یا خیر
در مورد نیومدن تو یاهو موافقم اما واقعا من دلم برای خیلی ها تنگ میشه تو یاهو و همینکه میام و مسنجرم باز میشه بخدا اصلا کلی دلم وا میشه
برای من مسنجر ی دنیای دوستانه و پر دوست خوبه ک همیشه کنارمن و باهم کلی میگیم و میخندیم و...
به هر حال ممنونم از همه دوستان عزیز
امیدوارم همیشه موفق باشید
سعی میکنم تجدید نظری بکنم تا رضایت همه دوستان عزیز جلب بشه
اما خدایی به تمام نوشته های این پستم دقت کنید و بخونید خدایی من حق ندارم ؟
یا حق