-
پاسخ : مدیران محترم هاستینگ کم کنند

نوشته اصلی توسط
sunyboy
در اینجا هم قبلا امتحان کردم مشکلی نشون نمیده
اگر واقعا ناراحتی راحی که گفتم را انجام بده ! تستی ... :excl:
-
-
May 1st, 2009 02:25
# ADS
-

نوشته اصلی توسط
novinserver
خب یعنی چی؟
خب من چهار تا سرور عوض کردم اگر منظورتان فایروال سرور هست خب اولا من چهار تا سرور رفتم بازم همین مشکل بود دوما اگر مسدود شده بودم چرا ای دی سی ال مشکلی نداره و فقط دی ال اپ مشکل داره؟
-
-

نوشته اصلی توسط
NovinServer
اگر واقعا ناراحتی راحی که گفتم را انجام بده ! تستی ... :excl:
راستش بلد نیستم اینایی که گفتین رو چطوری بکنم من زیاد از این چیزا سر در نمیارم:sweatdrop:
-
-

نوشته اصلی توسط
sunyboy
خب یعنی چی؟
خب من چهار تا سرور عوض کردم اگر منظورتان فایروال سرور هست خب اولا من چهار تا سرور رفتم بازم همین مشکل بود دوما اگر مسدود شده بودم چرا ای دی سی ال مشکلی نداره و فقط دی ال اپ مشکل داره؟
من یک فکری دیگه کردم ! نکنه از ISP کارت اینترنتی هست که وصل می شوید ؟
پیشنهاد من اینکه با اینترنت هوشمند پارس انلاین یک چکی کنید :winkiss:
-
-
مدیر کل
dns شما قسمت
Reverse MX A records (PTR)
مشکل داره
سرور شما ایران هست و عموما این مشکل رو دارند
شما باید این رو به مدیر dns اون شرکتی که ازشون گرفتید بگید اگه تونسته باشند از محابرات اینو درست کرده باشند براتون ست میکنند رو این ایپی
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-

نوشته اصلی توسط
novinserver
من یک فکری دیگه کردم ! نکنه از isp کارت اینترنتی هست که وصل می شوید ؟
پیشنهاد من اینکه با اینترنت هوشمند پارس انلاین یک چکی کنید :winkiss:
گفتم که همه ای اس پی ها مشکل ندارن بعضیا که باهاشون وصل میشن این مشکل هست با بعضی از ای اس پی ها هیچ مشکلی نیست!! مثلا من حدود 5 تا ای اس پی امتحان کردم با سه تاش سایت لود میشد با دوتای دیگه این مشکل بود
-
-

نوشته اصلی توسط
m4$t3r
dns شما قسمت

reverse mx a records (ptr)
مشکل داره
سرور شما ایران هست و عموما این مشکل رو دارند
شما باید این رو به مدیر dns اون شرکتی که ازشون گرفتید بگید اگه تونسته باشند از محابرات اینو درست کرده باشند براتون ست میکنند رو این ایپی
ولی من بجز ایران سرور های هلند و فرانسه هم امتحان کردم همین مشکل در اونا هم بود!!
-
-

نوشته اصلی توسط
sunyboy
ولی من بجز ایران سرور های هلند و فرانسه هم امتحان کردم همین مشکل در اونا هم بود!!
احتمالا همین مشکل دارند !
شما می توانید از جایی سرویس بگیرید که مشکل نداشته باشد ، قبلش هم تست کنید ! خواستید می توانید برای چند سایت نام سرور خود را به ما تغییر دهید من یک اکانت تست برای شما می سازم ببینید لود می شود یا خیر ! اگر شد می توانید اکانت خود را به دلخواه در صورت تمایل به سرویس های ما منتقل کنید .
-
-
مدیر کل
خوب شد پست هاتون رو پاک کردید وگرنه کلانتر خدا میدونست چی کار میکنه
چه تعدا افرادی مشکل دارند؟
به احتمال زیاد مشکل از اونا هست
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-

نوشته اصلی توسط
M4$T3R
خوب شد پست هاتون رو پاک کردید وگرنه کلانتر خدا میدونست چی کار میکنه
چه تعدا افرادی مشکل دارند؟
به احتمال زیاد مشکل از اونا هست
منم همین گفتم وحید جان ! :hammer:
-