بنده زیاد این مورد را مشاهده کردم اما این مشکل تا اونجا که بنده دیدم به شسرور بستگی ندارد
بنده سرور لینوکس داشتم با لایت اسپید که هر روز باید آپاچی را ریستارت میکردم یا دیتابیس را ریستارت میکردم اگر نمیکردم لود یک دفعه و در عرض 5 دقیقه به 80 هم میرسه که دیگر کاری جز ریستارت نمیشه کرد
لود هارم نگاه میکنی چیز خواصی نیست عده ای میگفتند که مشکل هارد است که اور لود میکنه اومدم دیتا بیسم را آوردم روی ssd و اطلاعات روی معمولی اما باز مشکل پابرحا بود تا جایی که تصمیم گرفتم کلد لینوکس بکنم
سرور را آپگرد کردم به کلود لینوکس و یک ماه تریال را استفاده کردم البته یک کانفیگ فوق العاده هم روی سرور یک روز زمان گذاشتم و انجام دادم توی این مدت یک ماه ترسال به وجود اینکه کاربران رو سرور زیاد میشدند اما حتی یک مشکل هم نداشتم تا جایی که 30 روز هم ریستارت نکرده بودم و لودم حد اکثر روی 3 بود تا اینکه لایسنس تمام شد و با توجه به اینکه فقط آپدیت نمیکرد اومدم گفتم یک هفته نخرم هقتهبعد میخرم
توی این یکهفته من هر روز اون مشکل پیش میامد و مجبور بودم ریستارت کنم تا اینکه اومدم فکر کردم دیدم این مدت لایسنس نداشتم لایسنس گرفتم الآن 37 روزه ریستارت نکردم سرورم را و بدون مشکل با لود حداکثر 3 با حدود 380 سایت فعال دارد کار میکند
به نظر من کلود لینوکس بگیر براش تست بکن البته با لایسنس و آپاچی را درست کانفیگ بکنید نیاز به لایت اسپید هم ندارم الآن من روی آپاچی راحت تر دارم کار میکنم