اینجا بخش آموزشی هست و کسی نمیتونه پیشنهاد کامل بده - تشکر
اینجا بخش آموزشی هست و کسی نمیتونه پیشنهاد کامل بده - تشکر
ویرایش توسط dreamdata : July 18th, 2013 در ساعت 14:28
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
بله - متاسفانه یک سری افراد شیاد هزینه سرور ها رو پرداخت نکردند یا با دلار های هک شده پرداخت کردند که باعث تحمیل خسارت به دیتا سنتر شدند و دیتا سنتر سرور ها رو خاموش کرد و افراد ساکن ایران رو تحریم کرد
خبر های خوبی از دیتا سنتر معظم ovh داریم که تا چند روز دیگر اعلام خواهیم کرد...
منتظر ما باشید...
من حدود ۳ سال پیش با هتزنر کار می کردم و خیلی راضی بودم، سرعت پورت کمی پایینه ولی ساپورت فوق العاده ای دارن و به سرعت جواب می دن، خصوصا تلفنی. شما به نظر من برای کار هاستینگ اگر می خواید از هتزنر بگیرید.
پ.ن. الان روی دیتاسنتر های آمریکایی هستم و عالی اند!
کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !
چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/----------------------------------------------------------
نمیدونم در مورد سرعت پرت چرا برخی از دوستان با هتزنر مشکل دارند
وقتی پول پرت 100 میدید و 30 مگ دانلود دارید یعنی پورت 300 دارید
والا ما هم با هتزنر یه دوره به مشکل خوردیم اما نه سر کیفیت پرت
مشکل سر روزانه 30 تا ابیوس بود که واقعا غیر قابل تحمل شده بود
رفتم رداستیشن 1 ماه نشده به خاطر ابیوس اخطار انتقال 1 هفته ای و بعد فرمت دادند
3 تا دیتاسنتر امریکا تست کردیم سرور 4 یو که بدترینشون بود تو ریو ها واقعا بی دردسر بود فقط ای پی اصلا برای مجازی ساز نمیداد
لیزوب الان کار مکنیم خوبه اما فقط 1 سرور داریم واسه خودمون اما رو هتزنر 40 تا سرور
هتزنر واسه ابیوس وقت میده حلش کنی سرور قطع یا فرمت نمیشه
امکانات پنلش در حدی هست که اصلا به ساپورت نیاز نداری
قبلا رو بعضی سرور هارد مشکل داشت الان روی همه سرور های جدید هارد اینترپرایس هست
در کل هتزنر و ovh به خاطر خرابکاری چند تا از همکارای همین انجمن اسمشون بد شد همگی هم سر پرداخت و ...
والا سرچ کنید تاپیک های قدیمی رو همه فروشنده بودند و همه هم این دیتاسنتر را تایید کردند
الان وضعیت از اون زمان خیلی بهتر هم شده
سلام و تشکر از اینکه شرکت کردید
میدونم لیزوب زیاد ارزون نیست ماهم نگفتیم ارزونه اما مثلا این 3 تا سروری که داریم رو یه طوری منابع براش میگیریم که مثلا بشه 2 تاسرور رو حداقل یکی کرد
البته مصارف اکانت های ما هم زیاد نیست مثلا ما بیشترین مقدار مصرف پردازنده مون برای یه سروری که تکمیل شده حدودا 9 گیگاهرتز بوده و مصرف رم حدود 13 گیگابایت
هارد هم زیاد مصرفی نداریم یه چیزی در حدود 250 گیگ برای سرور تکمیل شده مون !
الانم دنبال یه راهی هستم بشه با پشتیبانی وارد بحث شد که کلیه هارد های ساتا رو از روی سرور حذف کنند و فقط 2 تا هارد 256 گیگی ssd برامون بزارن!
البته سعی کردیم توی سه سرور فعلیمون برای پارتیشن های var از حداقل هارد های 120 گیگی ssd استفاده کنیم برای افزایش بارگزاری بانک های اطلاعاتی
اما خوب مثلا سرور انگلستانمون از هارد های ساتا اصلا استفاده ای ندارم یعنی خالی خالی هستند و فقط از هارد اس اس دی مون داریم استفاده میکنیم که واقعا الان ضرر بزرگی داریم از این سمت میکنیم!
بگذریم تشکر از اینکه وقت گذاشتید ...
روز بخیر
شرکت نو آوران هما | هما میزبان
تلفن : 01735838680
پست الکترونیکی : info@homamizban.com
درکنار بزرگان وب پارسی همراه ما باشید
طی 2 سال کار با هتزنر کوچکترین مشکل در زمینه هاستینگ یا مجازی ساز نداشتیم
سرور های اقتصادی مناسبی دارد و پشتیبانی خوب و منظمی دارد
در مورد آپ تایم 99.9 هستند
در مورد پورت در مقایسه با ovh بهتر هستند
در زمینه قوانین سخت گیر نیستند
روتر درست کانفیگ بشه ابیوز ندارد
در مورد هارد کیفیت پایین تر هست اما روی سرور های سری جدید هارد های بهتر قرار داده شده
ویرایش توسط mehrshad.ho : July 18th, 2013 در ساعت 12:40
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
این موضوع ما بر میگرده به حدودا 2 ماه پیش که از اون موقع تا حالا داریم ضرر بابت این خرابکاری واسطه مون میدیم! واقعا از یه طرف خدارو شکر میکنم تیم شرکت ما روی بک آپ گیری حساسه و از سرور هر هفته 2 بار بک آپ تهیه میشد و روی دیتاسنتر دیگه زخیره میشد و اگر نه با ftp که نمیشد اطلاعات منتقل کرد ..
امیدوارم تا 26 این ماه بتونم تصمیم بگیرم و اگر نه باز باید دست از خرج های اضافه برداریم!
متشکرم
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
تشکر از شما
ما خودمون اولین بار با سرور های کلود لینوکس نمایندگی شما شروع کردیم اگه یادتون باشه !
بگذریم ! هتزنر یه محدودیتی گذاشته اونم برای ای پی هاست مثلا 3 تا ای پی میده و برای درخواست بیشتر باید فلکسی پک و سابنت خریداری بشه !
و این سوال پیش میاد برام که امکان داره هتزنر هارد های سرور رو به کل از روی سرور برداره و به ما بجاش هارد ssd بده!؟
چون هارد ساتا زیاد به کارمون نمیاد!
باز هم ممنونم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)