سلام
این یه کانفیگ خیلی خوب هستش که من هم از این استفاده میکنم . ضمن اینکه حالا که شما دارید خرجش رو میکنید یه چند دلار بیشتر هزینه کنید و هاردهای REG4 تهیه کنید ...
اما در نظر داشته باشید حتماً از کیس دو یونیت استفاده بشه تا گرمای حاصل به خوبی منتقل بشه . ضمن اینکه تعداد هارد های شما هم 6 عدد هست و حتماً باید دو یونیت باشه
متوجه فرمایشتتون نشدم .دیگه نمیتونیم از سرور های یونیت استفاده کنیم چون هزینه ها برامون بیشتر از اون چیزی که پیش بینی کرده بودیم میشه و مجبوریم هزینه های سرور رو بالا ببریم ...
ویرچوال مموری تا حدودی مثل کش عمل میکنه و یه واسط هست بین دیسک و رم که در دیسک واقع شده .فقط یه سوال برام پیش اومده که برای اینکه بشه Virtual Memory رو استفاده کرد از چه چیزایی باید استفاده کرد تا بشه از مموری مجازی رو به حداکثر کشوند...
در نتیجه ها چه سرعت دیسک بیشتر باشه ، واکشی از ویرچوال مموری سریعتر رخ خواهد داد .
معمولاض هم سایز اون دو برابر رم ست میشه .
در مورد squid تحقیق کنید در همین انجمن .با توجه به اینکه پورت 100 مگ قراره دیتاسنتر در اختیارمون بذاره و اینکه کنترل پهنای باند بسیار سخت خواهد بود برای کنترل پهنای باند از چه برنامه اس استفاده بشه ؟
خود سرور میتونه بک اپ تهیه کنه .در ضمن برای تهیه ی بک آپ از سرورا از چه برنامه ای باید استفاده بشه؟؟؟
در صورتی که قصدتون بک اپ گیری از VM هست که برنامه ها و اسکریپ هایی نوشته شده که چون بنده کار نکردم نمیتونم توصیه ای کنم . گوگل کنید و مقایسه ...
موفق باشید .