سلام .
خواهش میکنم .با تشکر از توضیحات مفیدی که دادید به اطلاعاتمون اضافه شد...
در بحث کولوکیشن شما باید یک اینده نگر باشید .درسته دقیقا نمیشه گفت من چیز حدودی خواستم اساسا این سرور رو برای کولوکیشن در ایران میخوام خریداری کنم ولی برخی مسائل هستن که میخواستم مطمئن تر شم تا صرفه ی افتصادی این عمل رو بدونم در واقع بیشترین استفاده های سرور های ایرانی تا اونجایی که بنده مشاهده کردم کانتر سرور و هاستینگهای ایرانی و همچنین بالا آوردن سایت های ایرانی و برخی هم گیم سرور های متفاوت مشاهده شده...
لذا توصیه میکنم اگر ممکن هست براتون یک سرور 2 یونیت خرید کنید تا در صورت نیاز به اینکه هارد ها رو افزایش بدید ، این امکان میسر باشه براتون .
همچنین تهویه این پردازنده ها هم هستش که مجدد توصیه میکنم کیس رو دو یونیت تهیه کنید و احیاناً ایرانی کاری نکنید و مادربرد رو هر جوری شده در یک کیس یک یونیت جا بدید !
در مورد هارد هم میتونید برای سیستم عامل ، یک ssd استفاده کنید و برای دیگر هاردها با توجه به تقسیمات خودتون ، از هاردهای اینترپرایز یا معمولی استفاده کنید . من فعلاً مدلی رو پیشنهاد نمیکنم . قطعا فکر نکنید استفاده از اینترپرایز حتماً بهره وری رو بالا میبره ، در شرایطی فقط برای شما استحلاک در بر خواهد داشت .
ترجیحاً یک sas یا ssd هم برای دیتابیس و پردازنده های ریل تایم مثل مای اس کیو ال و .. کنار بگذارید . چراکه اینچنین پردازشهایی باید کمترین لیتنسی رو در بر داشته باشه .
به این هم توجه داشته باشید اینجا ایرانه و یوزر نمیتونه از حداکثر قدرت هارد برای ترنسفر استفاده کنه به علت پهنای باند کمی که هستش .
رید رو پیشنهاد نمیکنم ، معمولاً رید کپی فقط هاردهای شما رو به هرز میده و عملاً کاربران خودشون مسئول بک اپ هستند و از فضای بک اپ که میبایست جداگانه خرید بشه استفاده کنند . انواع دیگر رید هم فکر نمیکنم اطلاعات اونقدر ها هم مهم باشه که بخواید تا 50% از فضا رو کم کنید تا سرعت بیشتری داشته باشید ، چراکه کلاینت ها در یک هارد ست اپ بشن بهتر هستش به نظر من .
رم رو هم با توجه به میزانش ، از ماژول های 8 یا 16 گیگابیتی استفاده کنید .
اگر از حالت 4 ماژول/cpu استفاده کنید چرا که این نوع پردازنده 4 کاناله هست و در این صورت پرفورمنس بیشتری خواهید داشت .
پاور هم اگر قصد خرید از خارج رو داری همین الان 2 تا پاور تهیه کنید تا بعدا در صورت سوختن یکی به دردسر نیفتید .
در خدمتتون هستم .بعد از اون 6 ماه استارت خوبی میخوایم بزنیم شاید باز مزاحمتون شدیم...
موفق باشید .