-
عضو انجمن
فروش ویژه 20% تخفیف سرور مجازی 2 پردازشگر فیزیکی !|LeaseWeb|Ecatel هلند | با هارد RAID 10 | و synaptica کاندا |پهنای نامحدود
ویرایش توسط reza* : February 5th, 2014 در ساعت 13:26
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید
-
June 2nd, 2013 22:08
# ADS
-
July 11th, 2013, 16:10
عضو انجمن
پاسخ : فروش ویژه 20% تخفیف سرور مجازی 2 پردازشگر فیزیکی !|LeaseWeb|Ecatel هلند | با هارد RAID 10 | و synaptica کاندا |پهنای نامحدود

نوشته اصلی توسط
kingleader
سلام
قوانین انجمن اجازه نمیده به صورت عمومی در مورد تورنت و سیدباکس صحبت کنیم.
پیغام خصوصیتون چک کنید.
-
-
July 13th, 2013, 00:22
پاسخ : فروش ویژه 20% تخفیف سرور مجازی 2 پردازشگر فیزیکی !|LeaseWeb|Ecatel هلند | با هارد RAID 10 | و synaptica کاندا |پهنای نامحدود

نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
در صورتی که دیتاسنتر زیرساخت لازم برای رکمون فراهم بکنه و به تفاوفق برسیم
پورت به 10Gbit ارتقا پیدا خواهد کرد.
و سرورهایی با هارد SAS + RAID 10 در حال تهیه هستیم
و این نوید رو بدیم در نهایت
هزینه ها در قبال سرویس های بهتر کاهش پیدا خواهد کرد !
برادر هر موقع این اتفاق افتاد حتما به بنده یه ندایی بدین تا یه سرویس سفارش بدم!
به شدت منتظریم!
-
تعداد تشکر ها از blackidea به دلیل پست مفید
-
July 13th, 2013, 17:16
عضو انجمن
سلام
سرور جدید به دستمون رسید
نمونه عکس سرعت :
-
-
July 16th, 2013, 02:28
عضو جدید
سلام
سرعت عالیه
فقط یه مشکلی هست
توی سایتتون قسمت سرویس ها وقتی روی یه سرویس کلیک میکنم صفحه اطلاعات سرویس یا باز نمیشه یا خیلی کند لود میشه
الان هم وی پی اس مشکل داره نمیتونم ریموت وصل شم میخوام ریست کنم صفحه اطلاعات سرویس باز نمیشه
-
-
July 16th, 2013, 19:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Yashar1989
سلام
سرعت عالیه
فقط یه مشکلی هست
توی سایتتون قسمت سرویس ها وقتی روی یه سرویس کلیک میکنم صفحه اطلاعات سرویس یا باز نمیشه یا خیلی کند لود میشه
الان هم وی پی اس مشکل داره نمیتونم ریموت وصل شم میخوام ریست کنم صفحه اطلاعات سرویس باز نمیشه
سلام و خسته نباشید
مشکل رو به واحد پشتیبانی ارسال کنید
یکی از دلایل وقفه در عملیات به خاطر کانفیگی هست که انجام دادیم وقتی درخواست های زیادی به سرور ارسال میشه با وقفه ارسال کنه تا از فشار به سرور مرکزی مانع بشه ، چون درخواست های زیادی به سرور ارسال میشه با هم و میتونه مشکل ساز باشه به همین دلیل وقفه قرار دادیم در مسیر .
-
-
July 18th, 2013, 01:07
عضو انجمن
سلام
دوستان در صورتی که پلن خاصی مد نظرتون بود با واحد فروش : sale.novinvps میتونید در یاهو گفتگو کنید ، همچنین تخفیف 20% میتونید استفاده کنید
-
-
July 18th, 2013, 02:53
عضو انجمن
ویرایش توسط penfulmega : July 18th, 2013 در ساعت 14:19
گروه بتینا | سرور اختصاصی و مجازی | هاست و نمایندگی هاست | دامنه | گواهینامه SSL | پنل اس ام اس
بتینا هاست
-
-
July 18th, 2013, 16:21
عضو انجمن
سلام
امشب به تعداد 1-2 عدد افر های قیمت مناسب
500 گیگی
1 ترابایت
و 2 ترابایتی
معرفی خواهند شد
دوستان از الا میتونند رزرور کنند : sales@novinvps.com
-
-
July 19th, 2013, 14:29
عضو انجمن
من الان بیش از 6ماه است از نوین وی پی اس سرور مجازی میگیرم
هلند راید 10
واقعا عالیه
تا حالا هیچ مشکلی واسم پیش نیومده
بهترین سرویسی که تا حالا تجربه کردم است
تا حالا بیش از ده جا سرور گرفتم یا اطلاعاتم حذف شده
یا دون زیاد داشته
ولی نوین وی پی اس برای من تو این 6 ماه 100 درصد آپتایم داشته
واقعا ممنونم ازت
اگر هاست هم با چنین کیفیتی بیارین من یکی از مشتریاتون خواهم شد
ممنون بدرود
-
تعداد تشکر ها از rashed.rafiee به دلیل پست مفید
-
July 19th, 2013, 16:39
سلام
خسته نباشید
تو یاهو خدمتتون پیغام دادم آنلاین هم بودید اما جوابی دریافت نکردم .
من میخواستم این پلان رو سفارش بدم : NL-512-30gb عالی برای تورنت
چقدر زمان میبره آماده بشه ؟
-