من اینو 1-2 سال پیش یه جایی خوندم
چند نفر از اساتید سخت افزار هم اومده بودن نظرشون رو نوشته بودن
اکثراً میگفتن هارد رو به چیز میده
در کل اگر هارد خالی و حجم پایین دارید این کار رو انجام بدید
من اینو 1-2 سال پیش یه جایی خوندم
چند نفر از اساتید سخت افزار هم اومده بودن نظرشون رو نوشته بودن
اکثراً میگفتن هارد رو به چیز میده
در کل اگر هارد خالی و حجم پایین دارید این کار رو انجام بدید
......
با سلام
بنده در هنرستان کاردانش قائم مقام فراهانی اراک در رشته برنامه نویسی کامپیوتر در حال تحصیل هستم
ای مورد در کاتب سیستم عامل پیشرفته ما بوده که من میخوام این کتاب رو ورق به ورق اسکن کنم و بزارم برای دانلود چون خیلی به درد میخوره مخصوص برای سرور ها
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
عزیز استاد ما آقای رضوان پور گفت هیچ فشاری به هارد وارد نمیشه فقط هر چقدر که رم میدی باید اون قدر فضا تو هارد خالی باشه برای لینوکس هم این موضوع هست ولی هنوز نرسیدیم![]()
تا چند وقت پیش دانشجو بودین یه دفعه شدین دانش آموز
http://www.webhostingtalk.ir/70385-post15.htmlبنده دانشجو هستم و ما هر کاری کردیم ندادن و ما هم دیگه موضوع رو پیگیری نکردیم چون دوست ندارم بیخودی الاف بشم
کلاس پنجمیه هستی یا پیش دبستانی؟دوم اینکه من پوریا جهانگیری فر متولد سال 1366 و 12 خرداد هستم .
برادر دوم بنده پنچم دبستان هستن که اصلا کامپیوتر بلد نیست فقط ps2 بازی میکنه برادر آخر بنده هم تازه رفته آمادگی یا همون پیش دبستانی .
http://www.webhostingtalk.ir/63485-post11.html
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
خوب downgrade کرده خودش رو ، شاید ورژن دانشجوش باگ داشته
در ضمن تمام سیستم عامل ها خودکار از این روش استفاده می کنند ولی نه زیاد
در ویندوز با مفهوم virtual memory تعریف شده و در لینوکس هم به اسم swap هست
ولی نمیشه گفت جایگزین رم میشه چون سرعت انتقال داده ها در هارد قابل مقایسه با رم نیست
برنامه هایی هستند که از فلش مموری برای افزایش رم استفاده می کنند که بازده بیشتری نسیت به این روش داره ....
بست رگاردز![]()
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)