بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت www.ItakHost.com تلگرام : itakhost
اینم خانی دیگر است از هفت خان های اداری در ایران ، چه بسا فروشگاههایی که تحت نام همین نماد الکترونیک و حتی درگاههای مستقیم از بانکهای مختلف و شماره های ثبت شرکت و آدرس و مشخصات اینچنینی و آنچنانی با کلی آرم و علائم و ... همیشه در بخش انتقادها و کلاً در فریادها و گلایه های مشتریان معترض وجود دارند ، سوال پرسیدی جواب میدم : enamad یعنی دکان و همان کاسبی تحت عنوانی با نام سازماندهی ساماندهی قانونی و ... که شاید روزی همانند اتحادیه ها و سازمانهای مشابه! با نامهای ورودی سال جدید حق عضویت و هزاران بهانه دیگر بکنند و ببرند و بخورند و شعبه ها زیاد و زیادتر شود ...
بازار مجازی حال حاضر یعنی شناخت تجربی مشتری از بس سیلی خورده از بس هزینه کرده دیگه به نماد توجهی نداره ، خوب و بد رو خیلی بهتر از نماد میشناسه میدونی چرا ؟ چون میدونه حسنی کلاهبرداره سرویس 5 تومنی میده X تومن اما مشممدلی انصاف داره 20 تومن داره میده 25 تومن راضیه به 5 تومن سود اما میدونه حسنی این ماه تموم شه ماه بعدم تمدید کرده ، این سال تموم شه سال بعدم تمدید میکنه خدایی نکرده به دوستان جسارت نشه خیلی ها دنبال نماد بودن و گرفتن و خیلی ها در شرف دریافتن من نظر شخصیمو گفتم و قطعاً موافق و مخالف داره اما در پایان صحبتم انصاف و عدالت به بودن یا نبودن نماد ارتباطی نداره از پلیس ف/ت/ا تا تصدیق کارگره م/ج/رمانه تا درگاه واسط بانکها کاری برای مشتری نمیکنن ! نماد چیکار میکنه ؟ نکنه آرمشو بعد از شکایت تغییر میده این سایت کلاهبردار است خرید نکنید !
کسانی که معروف هستند باید بگیرند بله مگه نماد برای جذب مشتری اعطا میشه بعد از مدتی تمام مبادلات تجاری زیر نظر وزارت صنعت میاد و اون موقع اعتراض واقعاً غیر منطقیه... شما دارید حرف اون طرف رو میزنید که میگفت من هر روز صبح دارم میرم سر زمینم..حالا ساعت بیاد جلو بره عقب چه ربطی به من داره؟ سودش چیه؟
دوست عزیز از این حرفهای نیمه پس فردای شما لذت بردیم فقط خواهشاً اینجا وب هاستینگ تالک است...
همکاران همه از این دولت دارند نون میخورند پس خواهشاً سیایت بخونید کمی و منطقی برخورد کنید.
آفرین به شما![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)