نوشته اصلی توسط parsavps.ir دوست من میزان مصرف برای اول کار 20 tb میزان مصرف منابع ، نه پهنای باند دوست عزیز آدرس سایت رو امکان داره برای بنده ارسال کنید ؟
نوشته اصلی توسط ra3ou1 میزان مصرف منابع ، نه پهنای باند دوست عزیز آدرس سایت رو امکان داره برای بنده ارسال کنید ؟ فکر نمی کنم این مواردی که شما عرض کردین شامل شرایط اجاره سرور بهشه دوست من ولی با این حال یک سایت تازه تاسیس می باشد بیشتر هم مصرف پهنای بانده و هارد داریم
نوشته اصلی توسط parsavps.ir فکر نمی کنم این مواردی که شما عرض کردین شامل شرایط اجاره سرور بهشه دوست من ولی با این حال یک سایت تازه تاسیس می باشد بیشتر هم مصرف پهنای بانده و هارد داریم برای یک مورد دیگه این سوالات رو پرسیدم دوست عزیز هم اکنون به سایتهای پربازدید ارائه سرویس می دهیم چه مجازی چه اختصاصی ..... گفتم سایت رو بررسی کنیم بعد از بررسی سایت به شما افر مناسب بدهیم که فرمودین سایت تازه تاسیس می باشد
نوشته اصلی توسط ra3ou1 برای یک مورد دیگه این سوالات رو پرسیدم دوست عزیز هم اکنون به سایتهای پربازدید ارائه سرویس می دهیم چه مجازی چه اختصاصی ..... گفتم سایت رو بررسی کنیم بعد از بررسی سایت به شما افر مناسب بدهیم که فرمودین سایت تازه تاسیس می باشد ممنون می شوم نسبت به اطلاعاتی که اول تاپیک زده شده آفر اعلام کنید متشکر
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن