در این صورت که شما باید از یک زبان تحت وب مثله php یا asp.net استفاده کنید.
در این صورت که شما باید از یک زبان تحت وب مثله php یا asp.net استفاده کنید.
ضمن تشکر از پاسختون ولی دقیق متوجه نشدم، یعنی میگید نمیشه توی صفحات ایستا تاریخ رو نمایش داد؟ یا اگه منظور دیگه دارید خواهشا یه کم بیشتر توضیح بدید
ببینید مثل سایتهایی که ابزار تاریخ برای وبلاگها ارایه میدن نمیشه همون کار رو انجام داد و از توی سایت خودمون از توی صفحات ایستا فراخونده بشن؟
این سایتها با تگ script میشه کدهاشون رو توی هر نوع فایلی فراخوانی کرد
الان حدود یک ماه میشه دنبال چنین چیزی هستم ولی هنوز به نتیجه نرسیدم!
با سلام
ببخشید به علت مسافرت مدتی نبودم و نشد جوابتون رو بدم دوست عزیز، عجیبه کسی جوابی نداده...
من براتون با php نمونه هایی می نویسم، امیدوارک کمکتون بکنه، البته با جاوا اسکریپت هم میشه اما من php رو ترجیح میدم...
ابتدا از اینجا آخرین نسخه ی تبدیل تاریخ میلادی به شمسی رو دانلود کنید که یه فایل زیپ هستش و توش 3 تا فایل داره :
- jdf.php : توی این فایل توابع تبدیل نوشته شده و همه چیز آمادس اینجا فقط کافیه صداش بزنی ( مثال های زیر رو ببینید )
- help.htm : توضیحات و کلی مثال داره و خیلی کمکتون می کنه اگه مشکلی داشتین
- تبلیغات سایت سازنده که واقعا دستشون درد نکنه کار مارو ساده کردن...
اینجا نمونه های از تاریخ شمسی رو ابتدا مثال میزنم، سپس میلادی رو توضیح میدم :فکر می کنم چیزی مه شما می خواستین شبیه مثال چهارم هستش...کد PHP:
include("jdf.php"); //// فراخوانی فایل تبدیل کننده تاریخ
$date1=jdate('Y F j'); // نمونه نمایش : 22 بهمن 1389
$date2=jdate('Y/n/j'); // نمونه نمایش : 1389/11/22
$date3=jdate('H:i:s'); // نمونه نمایش : 10:26:53
$date4=jdate('l j F Y'); // نمونه نمایش : پنجشنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۲
// سپس هر کدوم رو که خواستین با echo نمایش بدین :
// مثلا :
echo $date4;
نمونه ی سوم هم نمایش ساعت هست که می تونید ساعت محلی رو مشاهده کنید...
همچنین می تونین نوع فرمت نمایش رو به دلخواه خودتون عوض کنین که من جدول فرمتینگش رو به علت زیاد بودن نمیزارم که پست طولانی نشه، اما با مراجعه به فایل Help.htm می تونید جدول شماره 3 رو مشاهده کنید و با انواع فرمت ها آشنا بشین...
در ادامه نوی نمایش میلادی رو براتون می نویسم...
توابع تاریخ میلادی در php به صورت آماده هست و احتیاجی به فراخوانی فایلی ندارد، می تونید مستندات این تابع رو در اینجا مشاهده کنید...
تاریخ میلادی در php با تابع date صدا زده میشن که نمونه هاش رو در زیر براتون میزارم، البته این توضیح رو بدم که تابعی که در بالا تاریخ شمسی رو نشون میداد دقیقا از نظر نوع استفاده شبیه این تابع هست و تقریبا همه چیشون مشابه همه و تنها تفاوتشون در نوع نمایش تاریخه...
کد PHP:
$date1=date('Y F j'); // example : 2013 July 4
$date2=date('Y/n/j'); // example : 2013/7/4
$date3=date('H:i:s'); // example : 20:38:23
$date4=date('l j F Y'); // example : Thursday 4 July 2013
// سپس هر کدوم رو که خواستین با echo نمایش بدین :
// مثلا :
echo $date4;
این تابع هم مثل قسمت قبل میشه فرمت های مختلفی برای نمایش داره که می تونید تمامی اونها رو به همراه مثال های بیشتر در قسمت مستندات که لینکشو گذاشتم ببینید...
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کرده باشم و مشکلتون حل شده باشه...
باز هم عذر می خوام که دیر جوابتون رو دادم...
مشکلی بود می تونید در همین تاپیک و یا به صورت پ.خ بفرمایید تا سریعا کمکتون کنیم...
موفق و پیروز باشد...
ویرایش توسط PayamResun.Ir : July 4th, 2013 در ساعت 23:18
سامانه ارسال و دریافت پیامک انبوه پیام رسون
پنل تلفن گویا + ارسال پیامک صوتی + ارسال فکس
www.PayamResun.Ir
خیلی ممنون از توجه و پاسخهاتون، فقط یه مورد دیگه مونده و تاریخ قمری هست، برای تاریخ قمری توی php چطور میتونم نشون بدم؟
و اینکه با php امتحان میکنم و اگه نشد بعد بهتون اطلاع میدم، فقط یک سوال جهت اطلاع خودم: با جاوا میشه تاریخ سرور رو نمایش داد؟ آخه تا حالا هر چی کد جاوا دیدم تاریخ سیستم کاربر رو نشون میدن
خیلی خیلی سپاسگزارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)