هیچ ربطی به وردپرس نداره !!
من هیچ مشکل خاصی ندارم ....
هیچ ربطی به وردپرس نداره !!
من هیچ مشکل خاصی ندارم ....
با سلام
شرکت پویا سرور دات کام در خدمت شماست.
ما تمامی مشکلات شما را حل می کنیم
چرا هاستینگ پویا سرور دات کام؟
سرعت، امنیت و کیفیت بالا
7 روز گارانتی بازگشت وجه در صورت نارضایتی
در صورت قطعی سرور به شما جریمه پرداخت می کنیم.
پشتیبانی 24 ساعته از طریق تیکت، ایمیل، چت، تلفن و حضوری
Yahoo ID : poyaserver(a t)ymail.com
Adress Site: www.poyaserver.com
آدرس و شماره تماس هم در سایت هست
کاری داشتید فقط کافیه تماس بگیرید یا تیکت، ایمیل یا پی ام بفرستید در کمترین زمان (حداکثر 6 ساعت) پاسخ میدیم
با تقدیم احترام
پشتیبانی و بازاریابی پویا سرور دات کام
ویرایش توسط poyaserver.com : June 11th, 2014 در ساعت 19:43
مستر ریسلر هاست نامحدود با امکانات نامحدود فقط 20 تومان با 7 روز گارانتی بازگشت وجه فقط در poyaserver.com
با پشتیبانی 24 ساعته واقعی، سرعت، امنیت و کیفیت بالا، پرداخت جریمه در صورت قطعی سرور و هک شدن و...
به وردپرس ربطی نداره.. به مرورگرتون هم ربطی نداره.. مشکل از سرور هست.. سایتهای وردپرسی کلا زیاد منابع مصرف میکنند..وقتی شما یک هاست معمولی بگیرید نتیجش همین میشه..بهتره هاستتون رو عوض کنید و از هاست های سایتهای پربازدید استفاده کنید..
با حرف دلتا موافقم من هم با وردپرسم همین مشکلو داشتم که بعدش انتقالش دادم به شرکت پویا سرور مشکلم حل شد
بله بنده هم مشکل رو داشتم زحمت بکشید در ابتدا پوش پلاگین رو تغییر نام بدید مثلا اخرش عدد 1 بذارید حالا بپلاگین کلا محو شد دوباره تست کنید. اگر نشد باز هم دستور بروزرسانی رو بزنید و مطمئن باشید درست میشه .
برای اینکه بفهمید کدوم پلاگین مشکل ساز بدونه دونه به دونه پلایگن ها رو فعال کنیدو دوباره صفحه مدیر رو بروز کنید اگه مشکل بوجود اومد که اون پلاگین کلا حذف نیومد که اون یعنی مشکل نداره
مهم : بنده 3 تا پلاگین نصبی داشتم که باعث خیلی مشکلات میشدن مثلا اصلا تمام پستای من رو نمی شد دید اصلا درفت شده ها دیده نمی شد و خیلی مشکلات دیگه که اینطوری درست شد.
javadthهستم
کد تخفیف نت افراز : 12 درصدی : usr326XAZ و usr762EZQ , usr280WRO
اگردر مدیریت وردپرس مشکل داریدممکن است
safe_mod
رو در سرورروشن کردن
میتونین بشون بگین براتون اختصاصی خاموش کنن
javadthهستم
کد تخفیف نت افراز : 12 درصدی : usr326XAZ و usr762EZQ , usr280WRO
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)