نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 210

موضوع: افر استثنائی دیگر از لایوسرور×سرور های مجازی انگلستان با سخت افزار فوق قوی× منابع کاملا اختصاصی×پنل ریبوت حرفه ای×رم 512 فقط 19هزار تومان×

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    44
    تشکر تشکر شده 
    620
    تشکر شده در
    403 پست

پیش فرض پاسخ : افر استثنائی دیگر از لایوسرور×سرور های مجازی انگلستان با سخت افزار فوق قوی× منابع کاملا اختصاصی×پنل ریبوت حرفه ای×رم 512 فقط 19هزار ت

نقل قول نوشته اصلی توسط dj-big نمایش پست ها
    این مشکل فقط مختص ایشون نیست هارد هاشون رید نیست و قوی نیست یک هارد ساتا هست که هزار نفر شیر می شه اینکه اصلا به درد کار اپلود نمی خوره اینایی هم که راضی هستن معمولا کار فروش چیلتر شکن هستن که یک کاری هست که هیچ احتیاجی به سخت افزار خاص نداره ضمن اینکه هارد خوب و رید گرون هست و خیلی ها براشون نمی صرفه البته نقل ایشون نیست اکثر قروشنده ها همین رویه را دارن .
    با تمام احترامی که برای شما و نظرتون قائل هستیم باید عرض کنم بنده مخالف حرف شما هستم.
    اولا هارد ساتا3 است و بین 1000 نفر هم شیر نشده ما به اندازه منابع یوزر روی سرور میدیم.
    اتفاقا به نظر من کار اپلود و دانلود کار خیلی سنگینی نیست که احتیاج به هارد رید داشته باشه! مشتریانی هستند که ما داریم برای همین کار استفاده میکنند روی همین هارد های ساتا و مشکلی هم ندارند..
    در یک مورد هم شما درست میفرمایید هارد رید خوب گرون است برای ما فرقی نمی کنه ولی ما به قدرت خرید مشتری نگاه میکنیم و سروری میگیریم که در عین مناسب بودن قیمت برای مشتری کیفیت بالایی هم داشته باشه.
    با تشکر فراوان به خاطر اظهار نظرتون
    موفق باشید.

عضو دائم MagicVps.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

پیش فرض پاسخ : افر استثنائی دیگر از لایوسرور×سرور های مجازی انگلستان با سخت افزار فوق قوی× منابع کاملا اختصاصی×پنل ریبوت حرفه ای×رم 512 فقط 19هزار ت

نقل قول نوشته اصلی توسط liveserver نمایش پست ها
    با تمام احترامی که برای شما و نظرتون قائل هستیم باید عرض کنم بنده مخالف حرف شما هستم.
    اولا هارد ساتا3 است و بین 1000 نفر هم شیر نشده ما به اندازه منابع یوزر روی سرور میدیم.
    اتفاقا به نظر من کار اپلود و دانلود کار خیلی سنگینی نیست که احتیاج به هارد رید داشته باشه! مشتریانی هستند که ما داریم برای همین کار استفاده میکنند روی همین هارد های ساتا و مشکلی هم ندارند..
    در یک مورد هم شما درست میفرمایید هارد رید خوب گرون است برای ما فرقی نمی کنه ولی ما به قدرت خرید مشتری نگاه میکنیم و سروری میگیریم که در عین مناسب بودن قیمت برای مشتری کیفیت بالایی هم داشته باشه.
    با تشکر فراوان به خاطر اظهار نظرتون
    موفق باشید.
    ممکنه مشخصات سرور اصلی بفرماید و اینکه چندتا هارد داره و روی هر هارد چندتا ویپیاس ساخته میشود

با تشکر
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)