-
عضو انجمن
فروش ویژه 20% تخفیف سرور مجازی 2 پردازشگر فیزیکی !|LeaseWeb|Ecatel هلند | با هارد RAID 10 | و synaptica کاندا |پهنای نامحدود
ویرایش توسط reza* : February 5th, 2014 در ساعت 13:26
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید
-
June 2nd, 2013 22:08
# ADS
-
June 22nd, 2013, 19:50
عضو جدید
پاسخ : فروش ویژه 20% تخفیف سرور مجازی 2 پردازشگر فیزیکی !|LeaseWeb|Ecatel هلند | با هارد RAID 10 | و synaptica کاندا |پهنای نامحدود
پیشنهاد ویژه وارز هلند (3 موجود است)
CPU:XEON E5620 4CORE دارای 2 پردازشگر فیزیکی
فضای هارد دیسک : 50 گیگ
ترافیک : نامحدود
رم: 1 GB
سی پی یو: Xeon 4 core
پنل ریبوت : بله
----------------
شامل 20% میشه ؟
-
-
June 24th, 2013, 01:13
عضو انجمن
پاسخ : فروش ویژه 20% تخفیف سرور مجازی 2 پردازشگر فیزیکی !|LeaseWeb|Ecatel هلند | با هارد RAID 10 | و synaptica کاندا |پهنای نامحدود

نوشته اصلی توسط
Dr.SalaR
----------------
شامل 20% میشه ؟
امارات هستند، از بخش فروش سایتشون پیگیر باشید سریعتر جواب میگیرید.
-
تعداد تشکر ها از DATAFARM.IR به دلیل پست مفید
-
June 24th, 2013, 16:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Dr.SalaR
----------------
شامل 20% میشه ؟
بله شامل میشه
-
-
June 24th, 2013, 19:47
عضو جدید
جناب novinvps.com من سوالی داشتم
من اگه بگم که از مدیریت سرور مجازی چیزی بلد نیستم یعنی فقط احتیاج دارم که راپید لیچ نصب کنم,RAR , Unrar کنم و لینک برا دانلود قرار بدم,و دانشم فقط در حد هاست هست پیشنهاد میکنین از سرویس های شما بگیرم؟
و دیگه اینکه میتونین لیست مشتریانی که از این سرورتون یعنی Leaseweb استفاده میکنن قرار بدین؟
-
-
June 26th, 2013, 03:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamid.m331
جناب
novinvps.com من سوالی داشتم
من اگه بگم که از مدیریت سرور مجازی چیزی بلد نیستم یعنی فقط احتیاج دارم که راپید لیچ نصب کنم,RAR , Unrar کنم و لینک برا دانلود قرار بدم,و دانشم فقط در حد هاست هست پیشنهاد میکنین از سرویس های شما بگیرم؟
و دیگه اینکه میتونین لیست مشتریانی که از این سرورتون یعنی Leaseweb استفاده میکنن قرار بدین؟
سلام
نمیخوام شعاری داده بشه که بعدا پیش مشترکینمون بد قول بشیم ، سرویس های ما منیج نشده تحویل داده میشه ولی همیشه به همکاران اعلام شده که تا جایی که میتونند با مشتری همکاری کنند و از قبیل کارها انجام بدند
در مورد ارائه کردن لیست مشترکین خیر متاسفانه ما اجازه چنین کاری رو از جانب خود کاربران نداریم
اگه کاربری خودش خواست میتونه اینجا اعلام کنه.
-
-
June 26th, 2013, 13:50
عضو انجمن
سلام
دوستانی که در مورد فروش سوال دارن با واحد فروش در یاهو میتوانند گفتگو کنند : sale.novinvps
-
-
June 27th, 2013, 18:37
عضو انجمن
سلام
سرور جدیدی از Ecatel خریداری شد از امشب اماده سرویس دهی می باشد
-
تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید
-
June 29th, 2013, 20:18
عضو انجمن
سرور جدید اماده سرویس دهی می باشد
مشترکین عزیز میتوانند سفارشاتشون رو ارسال کنند
-
-
June 30th, 2013, 14:43
عضو جدید
با عرض سلام و خسته نباشید
چند سوال از خدمتتون داشتم :
1.مدیریت فعلی نوین وی پی اس با چه شخصی هست ؟(نوین وی پی اس حیلی مدیر عوض کرده
)
2.سرعت دانلود و بخصوص آپلود هر وی پی اس را در چه حد تضمین میکنید؟
3.آپ تایم سرور های هلند بالا هست؟
با سپاس
-
-
July 1st, 2013, 18:18
در حال حاضر سرعت دانلود روی سرور ها چند مگابیت هست؟؟؟من سرور مجازی معمولی هلند رو می خواستم سفارش بدم...بعد وضعیت سرعت دانلود روی سرور آمریکا چطور هست؟
-