شما هر اقدامی جهت احقاق حقوقت لازمه انجام بده ، اما بلحاظ تجربی من اون موضوع رو گفتم چون روزانه هزاران هزار شکایت از هاستینگها و فروشنده های خدمات و کالا در اینترنت اعلام شده دریغ از 1 مورد دستگیری و پیگیری واقعی ! ( توسط همین پلیس فتا ) اما سال 89 یه شرکت هاستینگ شمال تهران بعد از یه مدت فعالیت یه تعداد دامین معروف و پر بازدید مخصوصاً سایتهای تفریحی و اجتماعی رو مال خود کرد یعنی خیلی ریلکس شما سفارش میدادی هاست رو بهت تحویل میداد اما خبری از پنل دامین و تحویل دامین نبود بعد از یکسال یا نهایت تمدید 2 یا 3 سال ، با شیوه های مختلف دامین رو میپیچوند ! بعبارتی همه دامین ها رو با نام خودش و تو پنل خودش ثبت میکرد و بعضی دامین ها رو به ظاهر expire میکرد اما عملاً با نرخ های بالا بفروش میرسوند جالب اینجاست طرف وقتی با 1000 نوع پیگیری تلفن های شخصی مدیران شرکت رو پیدا میکرد میگفتن کی بود ؟ چی بود ؟ کجا بود ؟ بین این همه شاکی یه نفر از طریق دادگستری شماره 2 تهران این موضوع رو پیگیری کرد و تا اونجا که من از دوستان شنیدم آشنا داشت اونجا ، شاید تعجب کنی ! نتنها شرکت و پلمپ کردن حتی مدیر عامل اون شرکت 1 هفته بازداشت بود به جرم کلاهبرداری و خیانت در امانت آخر سرم تا اونجا که یادمه مجوز اینچیزاشم باطل کردن و افرادی که بودن و پیگیری کردن دامین و بخشی از پولشون رو پس گرفتن و رفتن هاستینگای دیگه اگرم اسمی از افراد و اون شرکت نمیارم چون من فقط در جریان این اتفاقات بودم نه خریدی داشتم ازشون و نه فروشی ! (برای شما آرزوی موفقیت میکنم)