دوستان من ای دی اس ال ندارم نت وایرلس از ای اس پی می گیرم اگه من از یه شرکتی مثل های وب نت ای دی اس ال بگیرم پول تماس بین شهری رو قبض تلفن میاد؟
من خوزستان هستم و فکر نکنم تو شهر ما نمایندگی داشته باشه
درود,خیر باید هربار آنلاین پرداخت کنین حتی ثبت نام هم آنلاین هست و لازم نیست حضورا مراجعه کنین . معمولا های وب همه جا سرویس میده از طریق سایت چک کنین وضعیت خط رو . بازم مشکلی داشتین در خدمتم
درود,خیر باید هربار آنلاین پرداخت کنین حتی ثبت نام هم آنلاین هست و لازم نیست حضورا مراجعه کنین . معمولا های وب همه جا سرویس میده از طریق سایت چک کنین وضعیت خط رو . بازم مشکلی داشتین در خدمتم
عزیز ممنون بابت پاسخ گویی این واسه همه شرکت هاست؟یعنی شرکت های دیگه هم هزینه ایی رو قبض نمیارن ؟اخه قبلا یه ضرر 500 تومنی بابت اینترنت دیال اپ داشتم می ترسم از نتی که با خط تلفن کار کنه
های وب واسه شهر ما که نت نمی ده
عزیز ممنون بابت پاسخ گویی این واسه همه شرکت هاست؟یعنی شرکت های دیگه هم هزینه ایی رو قبض نمیارن ؟اخه قبلا یه ضرر 500 تومنی بابت اینترنت دیال اپ داشتم می ترسم از نتی که با خط تلفن کار کنه
های وب واسه شهر ما که نت نمی ده
بله فقط بعضی شرکت ها 15 تومان هزینه نصب اولیه میگیرن که اونم باید آنلاین و یا حضوری پرداخت کنین در حال حاضر تنها مخابرات امکان پرداخت از طریق قبض تلفن روبه مشترکین داده که اونم به انتخاب خودتون هست که آنلاین پرداخت کنین یا از طریق قبض تلفن