سلام خسته نباشید.
قربان کلا من هر سیستمی رو روی سرور نصب کنم با همچین ارورهایی مواجه میشم برنامه ها فایل های پی اچ پی کلا همچین ارورهایی میده که سایت و برنامه ها همشون ناقص میشند کار نمیکنند
عرض کردم قبلا که روی سرور دیگه بودم همه چی عالی بود حالا که اومدم رو این سرور بنده باید تو هر چیزی که روی سرور نصب میکنم باید این ارورها پیش بیاد کد رو بروز رسانی کنم نسخه جدید بزنم
روی سرورهای قبل تر که قبلا بودم این مشکل بروز کرده بود برام مجبور شدم سرورمو تغییر بدم خرجی که کردم به باد رفت همه چی ولی درست شد اما بعد یه ماه که مهلت اون یکی سرورم تموم شد و تازه به این سرور جدید منتقل شدم باز این ارورها میان نمیدونم این دایرکت ادمین رو چجوری زدن با چه پورتی با چه امکاناتی زدن که همچین مشکلاتی برای برنامه ها پیش میاد.نمونه یه ارور به ذیل می باشد
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sait/domains/sait.ir/public_html/tag/wp-content/themes/han/functions.php:687) in /home/sait/domains/sait.ir/public_html/tag/wp-login.php on line 368
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sait/domains/sait.ir/public_html/tag/wp-content/themes/han/functions.php:687) in /home/sait/domains/sait.ir/public_html/tag/wp-login.php on line 380