نوشته اصلی توسط mihoserver ممکنه مشکل از دی ان اس باشه؟ یا از سرور؟ الان چند ساعته که شما انتقال دادین شاید هم فایرول ip را بلاک کرده باشه
www.parsavps.com Mob:09371242204 Tel:076-44321933 Telegram:https://t.me/Parsavps
نوشته اصلی توسط hassan5099 الان چند ساعته که شما انتقال دادین شاید هم فایرول ip را بلاک کرده باشه دیشب انتقال دادم . دی ان اس های سرور رو هم دیشب ست کردم
اخبار فناوری دیجیتال نقد و ببرسی سایت ها
[QUOTE=mihoserver;794941] نوشته اصلی توسط hassan5099 الان چند ساعته که شما انتقال دادین شاید هم فایرول ip را بلاک کرده باشه[/Q دیشب انتقال دادم . دی ان اس های سرور رو هم دیشب ست کردم هنوز ست نشده تا 24 ساعت باید صبر کنید برای بعضی ip ها خیلی دیر ست میشه منتظر باشید درست میشه
[QUOTE=hassan5099;794944] نوشته اصلی توسط mihoserver هنوز ست نشده تا 24 ساعت باید صبر کنید برای بعضی ip ها خیلی دیر ست میشه منتظر باشید درست میشه مرسی. یکی از سایت ها که دامینش به عنوان دی ان اس قرار گرفته و دیروز دی ان اسش عوض شده الان نباید بالا بیاد ولی برا من داره رو همون سرور قبلی بالا میاد
[QUOTE=mihoserver;794947] نوشته اصلی توسط hassan5099 مرسی. یکی از سایت ها که دامینش به عنوان دی ان اس قرار گرفته و دیروز دی ان اسش عوض شده الان نباید بالا بیاد ولی برا من داره رو همون سرور قبلی بالا میاد تو این سایت پینگ بگیرید ببینید با چه ip پینگ میده just ping - Online ping - Online web-based ping: Free online ping from 50 locations worldwide
mihoserver
[QUOTE=hassan5099;794956] نوشته اصلی توسط mihoserver تو این سایت پینگ بگیرید ببینید با چه ip پینگ میده just ping - Online ping - Online web-based ping: Free online ping from 50 locations worldwide با تشکر حتم دارم مشکل از دی ان اس ها هست و به احتمال زیاد هنوز ست نشده چون با آی پی سایتها برام بالا میاد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن