در مورد سایت گفتم بله. ما فقط 1 سال و دو ماه هست راهش انداخیتم.به اینجا رسیدیم.مطمعنا ما هم اگر به 7 سال مثل پی سی ورد و آساندانلود و.. برسیم که هیچ احتمالا خدا بخواهد تا سال دیگر اینها رو میگیریم.در ضمن کار من چیزی دیگر هست و سایت و .. شغل سوم حساب میشه در اصل.اینم که گفتم جواب سوال شما بود... bmw هم نیازی نداریم بخریم خودمون داریمدر ضمن اگر گفتم آقای تنها مرد چون یکجورایی میشناسمش.
شرکت parsdev این کارو میکنه. واقعا از نظر پشتیبانی حرف ندارند.من vps داشتم ازشون قبلا. زنگ میزدند موبایلم ازم سوال میپرسیدند و حتی تیکت زده بودم بهم زنگ زدند مشکلم رو حل کردند.حتی یک هاست داشتم 5 گیگ که نمیشد منتقلش کرد. تا 3 شب بیدار موندن برام دانلودش کردند و دستی فرستادند رو هاست!! تبلیغ نشه اما واقعا فهیم و درست کار هستند.اگر از سرور خودم راضی نبودم مطمعن باشید مستقیم میرفتم رو parsdevیه سوال ؟
کدوم شرکتی تو ایران به مشتری زنگ میزنه و بهش میگه که مشکلش رو حل کردند و دلیلیش رو هم توضیح میدن ؟
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
در مورد رنک الکسا هم بگم ما مثل این سایتها نمیتونیم زود رنک بگیریم. سیستم ما کاملا نیوک هست.برعکس این سایتها که انجمنشون هم vb هست.وگرنه شاید تا الان اینها رو هم رد کرده بودیم!!