سلام ،
من دو هفته ای بود که این تاپیک رو دنبال می کردم اما چون سایت ثبت نام رو بسته بود نمیتونستم عضو بشم و در بحث شرکت کنم.
متاسفانه من هم با این سایت غیر پاسخگو به مشکل خوردم. مشکل اینجاست که همه برداشت هایی که درخواست میدم با هر مقدار ، کنسل میشه. پشتیبانی سایت هم که هیچ تعهد و مسئولیتی در قبال کاربران احساس نمی کنه و فقط به گفتن این جمله بسنده می کنه که ما موضوع رو با دپارتمان مربوطه در میون گذاشتیم و منتظر پاسخ اونها هستیم . اما الان بیش از دو هفته گذشته ولی هیچ پاسخی به من داده نشده. حتی گفته نشده که به چه دلیل درخواست برداشت کنسل میشه. البته من به هیچ وجه صحبت از ایران و ایرانی نکردم و فقط و فقط به عنوان یک کاربر سایت که پاسخگویی رو حق خودش میدونه خواستار توضیح موضوع شدم که همونطور که گفتم تا الان نتیجه ای نگرفتم.
حتی برای حذف پرچم هم تیکت باز کردم که به دفعات بسته شده.
به هر جهت من از تماس با پشتیبانی دست بر نمی دارم چون در حال حاضر این تنها کاری هست که از دستم بر میاد. از سایر دوستان هم این خواهش رو دارم که به طور مستمر خواستار پیگیری مشکلتون باشید و کوتاه نیایید. حتی اگه تیکت شما بارها و بارها بسته شده دوباره بازش کنید و ازشون بخواید که پاسخ قانع کننده ای بهتون بدن. امیدوارم که با پیگیری به نتیجه برسیم.
در مورد گرفتن وکیل هم بنده همه جوره هستم. هر تصمیم جمعی که اتخاذ شد روی من هم حساب کنید.
خیلی ها ممکنه مبلغ زیادی تو فری لنسر نداشته باشند یا براشون این موضوع مهم نباشه یا به عنوان یک کار جانبی یا تفریحی بهش نگاه کنند و علاقه ای نداشته باشن که وکیل کارشون رو پیگیری کنه. اما من داستانم فرق می کنه. مبلغ نسبتاً قابل توجهی تو حسابم هست و کار اصلیم هم همینه. یعنی منبع درآمد زندگیم چند سالی میشه که کار فری لنسینگه ، بنابر این مجبورم که برای رفع مشکل همه تلاشم رو به کار بگیرم.
معذرت میخوام اگه عرائضم طولانی شد. امیدوارم بتونیم با همفکری و پشتیبانی همدیگه سایت رو مجاب کنیم که هر چه سریع تر مشکل همه کاربرای ایران رو حل کنه.