نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
در مورد فروش هم بله فروشمون بالاست.روزی 20 هزار نفر بیشتر سایتمون بیان بالاخره 40 تا مشتری توش هست.انگیزه هم نمیخواد.یک سایت پر طرفدار و پربازدید بزن ببین مشتریها چه طور از سر و کولت بالا میره.نیازی به تبلیغات و کتاب هم مثل شما نداریم. انگیزه کاریمون و تجربیات ما هم از آقای تنها مرد هست (p30world.com ) که ارادت خاصی به ایشون دارم.
مواظب باشيد مثل ايشون چيلتر نشيد(باز شده الان)
اميدوارم همه به كتاب نياز داشته باشن
تبليغات هم هزينه نيست.
و اينكه من هميشه مي‌خوام به صورت تخصصي كار كنم. نه اينكه به واسطه سايت پربازديدم مشتري گيرم بياد البته احتمال داره اين كار رو بزودي و بصورت ازمايشي انجام بدم

من به عنوان يه دوست خوشحالم كه فروش اينترنتي شما بالا هست و اميدوارم كه شما وظيفه خودتون رو به درستي انجام بديد كه باعث اعتماد مردم به خريد اينترنتي بشه.
شايد شما به نظر خودتون موفق باشيد اما خيلي خوبه كه خودتون رو با بقيه همكاراتون مقايسه كنيد:
هنوز براي پيشرفت خيلي كار داريد

يه چيزي هم يادم افتاد مي‌خواستم بگم ربطي به شما و اين تاپيك هم نداره.
14-15 سال پيش توي ورامين كشاورزاش سوار موتور گازي مي‌شدن (از اين ابي 2زمانه‌ها) الان همون ادما سوار bmw سيصد ميليوني ميشم.
اين خيلي خوب كه پيشرفت كردن از الاغ سواري به ماشين سواري رسيدن
اما بحث سر اينه كه بايد يسري اتفاق افتاده باشه.

يه اتفاق افتاد زميني كه متري 1هزار تومن بود شد 40هزار تومن. اي كاش اين اتفاق باعث يسري اتفاقات مثبت ميشد، اما همون ادمي كه چاقو تو جيبش بود امروز با شمشير طرف رو توي دعوا ميزنه خسارتشو ميده.
مشكل اينجور پيشرفتها اينه كه شما خودتو به bmw نميرسوني فقط bmw رو مياري در حد خودت.

من نمي‌خوام به دوستان كشاورز و وراميني توهين كنم.(اين افراد يه بخش خيلي خيلي كوچيكن كه حتي به شمارش نميان توي جمعيت اون شهر و همينطور افرادي اطراف ورامين هستن كه هنوز دامدار يا كشاورزن و بچه‌هاشون توي بهترين دانشگاه‌هاي usa درس خوندن. درامد يكي از اون افراد هم الان از درامد كل هاستينگهاي محترم بالاتر هست)