- دوست عزیز خیلی از شرکت ها هستند با اسم برند فعالیت میکنند اگر نگاهی به قوانین بندازید ثبت اسم های خارجی از قبیل هاست - سرور - و.... اسم های خاص و مشابه ممنوع هست
برای مثال : شاتل = اریا رسانه تدبیر - پارس انلاین = پارسان لین - و.....یا همین شرکت معتبر هاست ایران به اسم دیگری ثبت شده چون هاست یک کلمه خارجی هست و اجازه ثبت ندارید و.....
نبابا شمارهثبت یه شرکت دیگه رو گذاشته بود
و اصلا شرکت نیست ...

خوب !
ببینید، شما هم بیاید شرکت (نه با مسولیت محدود و این مسخره بازی ها) درست حسابی بزنید و یک دفتر شیک و درست حسابی با 2 - 3 تا خط تلفن و فکس هم تهیه کنید (در یک جای خوب شهر خودتون) و یک منشی، یک متخصص لینوکس، یک متخصص ویندوز و دو تا کارمند در حد متوسط (پشتیبانی کلی - level1) استخدام کنید.

حالا نوبت سرور هست، برید یک سرور قوی لینوکس، یک سرور قوی ویندوز، یک سرور قوی برای vps هاستینگ و همه سرور ها با uptime 99.99% و حتما raid شده و offsite backup هم براشون از جای معتبر مثل theplanet cloud یا softlayer cloud و ... تهیه کنید.

هزینه طراحی سایت و برنامه نویسی و لایسنس برنامه های مختلف و ... رو هم تهیه کنید.

حالا بریم سراغ حقوق کارمندا، به کامنداتون هم حقوقی بدید که از دل و جون کار کنند. مزایا هم بدید بهشون که نرن جای دیگه ... دیگه اینکه هزینه رفت و آمد، نهار ... و این جور چیزا رو هم تهیه کنید براشون.

حالا اگر مردی بیا هاست 100 مگ رو کمتر از 65 هزار تومن بده ؟
ای کاش اینجوری باشه
اینجا یه شرکت بیشتر نیست
اونم جز ادعا چیزی نداره
زنگ زدم میگم وی پی اس میخوام
به 10 نفر ارجاع داد هنوز هیچکی نمیدونست وی پی اس چیه
آخر سر حرفه ای ترینشون اومد
گفت وی پی اس 1 گیگ با طراحی سایت سالانه 5 میلیون
پرسیدم رمش 1 هست؟ گفت نه پهنای باندش 20 گیگه
گفتم مینج شده است ؟ یارو نمی دونست منیج چیه
پرسیدم دیتاسنترتون کجاست یارو نمیدونست دیتاتسنتر چیه
گفتم کی زنگ بزنم با مسئول فنی صحبت کنم گفت مسئول فنی منم ....