سلام
به نظر من تنها مشکل اینه که هیچ جایی وجود نداره که به قیمت های ما نظارت بکنه و همه قیمتشونو با اون تنظیم بکنند و مشتری هم میاد از کسی که ارزونترین هاست رو میده از اون هاست میخره و بعد از چند ماه که سایت داون میشه میاد اینجا و همه رو باهم قاطی میکنه!!!
میگم نظرتون چیه هرکسی یه پولی بزاره تا یه چیزی مثل اتحادیه بزنیم!
اینجا هاستینگ های زیادی هستن مثلا اگه هر هاستینگ 10000 یا 5000 بزاره راحت میشه این کار رو انجام داد نه!؟
حتی میشه کاری کرد که سایت هایی که عضو اون اتحادیه میشن هزینه عضویت بپردازن اونطوری میشه خرج سایت رو هم در آورد و اگه مدیر اتحادیه بخواد میتونه با اون پول ها پولی رو که قبلا هاستینگ ها برای درست کردن اتحادیه داده بودن رو بهشون برگردونه!
میدونم تا حالا در مورد این موضوع اینجا خیلی بحث شده ولی تا حالا هیچکس اینطوری بیان نکرده و همه گفتن که یه اتحادیه بزنیم! من خودم خیلی دوس داشتم که این اتحادیه رو درست کنم ( هم از لحاظ سر و سامان دادن به همه هاستینگ ها هم از لحاظ مادی ) ولی دیدم توان پرداخت هزینشو ندارم و اگه واسه اون هزینه بکنم ممکنه نتونم هزینه هاستیگ خودم رو برسونم به همین خاطر بیخیال شدم!حتی اگه دوستان قبول کنند و منو لایق بدونند خودم واسه راستو ریس کردنه کارهاش پیشقدم میشم ( البته منظورم مدیریتش نیست ها چون مطمئنم که هیچکدوم از دوستان منو برای این کار لایق نمیدونند :دی )
لطفا نظرتونو بگید!