نقل قول نوشته اصلی توسط mehranhost نمایش پست ها
آدرس به اسم دوستم هست، و ایشون هم ساکن لندنِ. آقا اینا خیلی دارن به ایران سخت میگیرن... با اون PDF ی که دوستمون داد و من خوندم قضیه بیشتر به لجبازی نزدیک شده الان! اونموقع که فـلتر شده "مَت بری" (که شخص بسیار غیر انسانی هست) قاطی میکنه و اکانت ها رو میبنده... و همونطور که صریحا توی اون PDF نوشته: "تلاش های کاربران ایرانی برای احراز هویت و در نتیجه کسب درآمد از Freelancer بی نتیجه خواهد ماند" ... آب پاکی رو ریختن...
فقط باید منتظر نتیجه انتخابات و شرایط استراتژیک بهتر بود.
اکانت من فقط 2/3 بار از ایران وصل شده بود. همین الانش که از لیمیت دراومده واسه هر برداشت زنگ میزنن به دوستم باهاش هماهنگ میکنن!!! شاید خنده دار باشه ولی فکر میکنم اون 2/3 بار هم بی تاثیر نبوده!
بله کاملا مسئله پولشویی و مبارزه با تروریسم هست و طبق تحریم آمریکا ایران تحریم ارزی هست پس طبق قانون تحریم آمریکا (حالا اسمشو نامردی حرکت خصمانه یا هرچیزی بزارید قرار نیست با نتیجه انتخابات تغییر کنه) ما نمیتونیم درآمد ارزی داشته باشیم پس به هیچ وجه نباید ایرانی باشید.

سوالم کامل میکنم: شما پاسپورت یا کارت شناسایی که برای وریفای دادید به اسم خودتون هست و اسکن آدرسی که دادید به اسم دوستتون؟ یا اینکه هم کارت شناسایی و هم آدرس به اسم دوستتون هست (اکانت به اسم دوستتون هست) ؟ میخوام بدونم میشه آدرس و کارت شناسایی به اسم های متفاوت باشه یا نه

دوستان دیگه تیکت یا حرفی درمورد ایران نزنید و فقط از پاسخگو نبودن و بلاک شدن پولتون تو محیط وب به انگلیسی صحبت کنید.