نقل قول نوشته اصلی توسط mohandes66 نمایش پست ها
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]

دوستان این مطلب بالایی که تو پست اول استارتر آورده من نوشتم حالا لازم دیدم که اصلاحش کنم
وقتی من از ایشون خرید کردم بلافاصله تماس گرفتن و خیلی زود سفارش رو تحویل دادن و چند بار بعد از تحویل تماس گرفتن که بیام اینجا ( تاپیک قبلی ) بگم که کارشون درسته بعد از 10 روز که تازه مشکل من شروع شد. من با ایشون تماس گرفتم و مشکلمو گفتم یه ویندوز عوض کردن و یه سری کارای دیگه . ولی نتونستن مشکلمو حل کنن گفتن تو اولین فرصت حل میشه خلاصه 20 روز گذشت و اکانت ما تموم شد و این اولین فرصت نرسید. جالبه تو آخرین باری که تو چت دید نمیتونه مشکلو حل کنه رفت و هرچی پی ام دادم جواب نداد چند روز بعد هم یادآوری کردم ولی باز جواب نداد
کلا تا وقتی شما بعد از خرید بیای اینجا و از کار درستیش تعریف کنی برخورد خوب و مودبی دارن ولی وقتی که مشکلی بود و نتونستن حل کنن جواب نمیدن و این بی ادبی هست. حداقل بگو نمیتونم وقت مردمو تلف نکن

با سلام در ابتدا از نظر شما تشکر می کنم اما مطالبی بود که شاید اگر دقت می کردید خیلی بهتر بود دوست عزیز مسولیت من ارائه سرور بدون قطعی است که این کار توسط من صورت گرفته شد ساعت 12 شب شما با من تماس گرفتید بنده ظرف 15 دقیقه سرور شما را از 2003 به 2008 تبدیل کردم و از نظر ارتباط به سرور هیچ گونه مشکلی وجود نداشت در کنار این موارد من به عنوان پشتیبان هیچ مسولیتی ندارم که مشکلات برنامه های نصبی شما را برطرف کنم این در صورتی است که من شما را راهنمایی کردم به مدت 20 دقیقه. در مورد این که من به شما تاکید کردم نظر خودتون را اینجا اعلام کنید باز به چنین شکلی نبوده این در صورتی بوده که من به شما اعلام کردم نظر واقعی خودتون را اعلام کنید در صورت تمایل در هر حال امیدوارم چه سرویس از دید شما خوب بوده چه بد پیروز و موفق باشید