نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 51

موضوع: فروش سرور مجازی کانادا لایو سرور،رم 512 فقط 20000 تومان،منابع اختصاصی،گارانتی بازگشت در هر زمان در صورت نارضایتی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    25
    تشکر تشکر شده 
    33
    تشکر شده در
    31 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور مجازی کانادا لایو سرور،رم 512 فقط 20000 تومان،منابع اختصاصی،گارانتی بازگشت در هر زمان در صورت نارضایتی

من فیدبکای دوستان رو دیدم رفتم ازشون خریدم. 4 روز اول پورت خراب بود. گفتن عوض میکنیم. بعد 4 روز تو اخبار سایت زدن داریم سرور رو منتقل میکنیم و از ساعت 10 سرویس ها قطع میشن. در صورتی که من از ساعت 9 تا 2 شب به سرور ریموت کرده بودم و کار میکردم. فکر کنم منو یادتون رفته منتقل کنید!!!!!!
    اگرم منتقل کردید که فکر نکم. این پورتش از قبلی هم بدتره سرعت اپلود بالای 2 مگ نمیره. در صورتی که اشغال ترین سرور مجازی هایی که گرفتم سرعت اپلودشون با دانلودشون بالای 10 هستن.
    پنلVsphare هم 4 روزه قطع و هنوز درست نشده. الانم میخواستم اینا رو تیکت کنم که سایتتون دان هست. تو 24 ساعت فکر کنم فقط 5 دقیقه سایتتون وصله!!

عضو جدید ssoheil آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    172
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    8 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور مجازی کانادا لایو سرور،رم 512 فقط 20000 تومان،منابع اختصاصی،گارانتی بازگشت در هر زمان در صورت نارضایتی

نقل قول نوشته اصلی توسط m4u نمایش پست ها
    من فیدبکای دوستان رو دیدم رفتم ازشون خریدم....
    ببین اقا محترم حیف جناب مدیر سایت بن هستند به علت سوتفاهمی که بوده... و پاسخگو نیستند من وظیفه خودم دونستم از تهمت های الکی که میزنید رو روشن کنم...چون خیلی وقته میشناسمشون...
    اولا اگه سرویس ها خوب نبود این همه به قول خودت فیدبک خوب نمیومد و شما اولیش نمیبودی.... من خودم الان 2 ساله اینارو میشناسم یه بار هم سایتشون دان نشده مشتریان قدیمیشون شاهد هستند بپرسید بعد قطعی الان هم چون هاستشون رو سرور ovh بوده و دیتا سنتر اومده بیشتر سرور های اختصاصی رو قطع کرده که میتونید از دوستای گل که از اونا سرور دارند بپرسید ..
    اونم من شاهدم تا همین الان که ساعت تقریبا 5 صبح است دارن رسیدگی میکنند...
    سرور کانادا من شخصا دارم ازشون حتی یکی از دوستام هم از اون خرید کرده سرور بعد 6 ساعت انتقالی که دادند.... اصلا دان نشده بوده و الان هم دان نیست ... بنده با همین سرور که شما میگی با سرعت 40-45 مگابایت دانلود دارم ( خواستی بگو عکس بذارم ) پس الکی خواهشا صحبت نکن... و تهمت نزن مشکلی داری بی چاره از صبح تا شب پشت یاهو ...تیکیت جوابگو هستند بهشون بگو... الکی میای تهمت میزنی ..میری که چی؟!!
    خدارو شکر لایو سرور رو همه میشناسند و همه راضی هستند .....
    امیدوارم وجدانت راحت باشه... عمو جان
    یا علی

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)