بله
اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله
خیر
سلام - آخه وقتی من بیلینگ آدرس معتبر از کشور x و y دارم چرا باید لیمیت شه ؟ حالا به هر حال عرض کردم من عادت ندارم با ترس و استرس کار کنم ( همچنین عرض کردم سوای از زندگی در ایران که اجباریه ) باید تکلیفمون مشخص شه. اتفاقا عملا خودمو انداختم جلو ازم هر مدارکی بخوان بفرستم ببینم دردشون چیه /
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
شماره موبایل، کشور و آی پی من از ایران بوده و لیمیت شدم. تنها اشکال کار من این بوده که گاهی با آی پی آمریکا درخواست ها رو ثبت می کردم، و گاهی هم به دلیل اینکه پراکسیفایر باز بوده و یکی از صفحات فری لنسر هم باز بوده، اتصال با فری لنسر با آی پی آمریکا انجام شده.
توجه دارین که اگر شما هیچ کاری با صفحه فری لنسر نداشته باشید، هر چند مدت یه درخواست از طریق صفحه به سایت فرستاده میشه تا وضعیت آنلاین بودن شما مشخص بشه، و در زمانی که از پر.اکسی استفاده می کنید، این درخواست با آی پی پر.اکسی فرستاده میشه.
من به غیر از این مورد بی توجهی، همه چیز رو واقعی داده بودم.
پاسپ و ر ت آی . آر - مدارک کشور XXXXX - وریفای انجام شد - کمتر از 15 ساعت
چند تا نتیجه میشه گرفت :
1) من شماره تماسم با کشورم در فری... یکیه اما با پاسپ و ر ت م یکی نیست اما وریفای شد.
2) من اکانتم لیمیت نبود و خودم رو انداختم وسط ببینم اگر در آینده قراره گیری بدن از الان تکلیفم مشخص باشه + الان کار راحت تر باشه ( چون لیمیت نبودم و موضوع لج بازی باهام در میون نبود و خیلی هم سریع اوکی کردن )
3) هیچ ربطی به آی پی واقعا نداره - اسکن رو با ی آی پی دیگه - و لاگین رو با ی آی پی دیگه ( از یک کشور البته ) انجام دادم - به هر حال حسین فداکار شدم تو این داستان :دی
4) هیچ ربطی به اینکه آی پیتون و کشوری که انتخاب کرده اید نداره - کشور من چیز دیگست - آی پی 2-3 جای مختلف استفاده شده بود حتی ایران :دی
Your identity has been successfully verified.
Thank you for helping to keep Freelancer.com safe and secure.
پس میشه گفت اگر شما مدارکی فرستادید و هنوز تایید نشده یا لج کردند یا نمیخوان باز کنند یا منتظر دستورات جدید هستند یا هر چیزی تو این مایه ها.
فکر کنم دوستانی که صداقت داشتن و اطلاعاتشون رو از ایران زده بودن بیشتر تو دردسر افتادن . البته عرض کردم مدارک منم واقعی هستش و از کشورهای دیگه شماره تماس و ادرس معتبر شرکت دارم .
انشالله مشکل همه حل شه
سلام دوستان عزیز ،
کار فرمای ما رفته بود تو دفتر فریلنسر تو سیدنی و به اون گفته بودند که مدارک ما در حال بررسی هست و باید صبر کنیم (کلا جواب سر بالا میدن)
دوستان این شماره تماسها اشتباه هستند!! هیچکدام شماره تلفنی که درست باشه ندارید؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)