-
دیتاسنتر آسیاتک و هاست دانلود ایران!
ویرایش توسط mehrantalaee : June 1st, 2013 در ساعت 20:57
-
تعداد تشکر ها ازmehrantalaee به دلیل پست مفید
-
May 31st, 2013 20:59
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : دیتاسنتر آسیاتک و هاست دانلود ایران!
نوشته اصلی توسط
mehrantalaee
سلام به تازگی متوجه شدم، سایت های بزرگی مثل p30day.com برای هاست دانلود از دیتاسنتر آسیاتک در ایران دارن سرویس میگیرن
کسی از شرایط این دیتاسنتر، قیمت هاش، منابع سخت افزاری و و و اطلاعاتی داره؟
آیا نمایندگی فروش داره یا باید مستقیم با شرکت آسیاتک طرف شد؟
سلام
تقریبا قیمت و سرعت کلوکشن سرور در دیتاسنترهای ایران در یک حد می باشد، اگر مایل بودید اعلام کنید تا از دیتاسنتر سروش رسانه به شما آفر سرور مجازی دهیم و سپس می توانید روی آن فایل های خود را قرار دهید و به عنوان هاست دانلود استفاده کنید.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
تعداد تشکر ها ازaligoli به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
درود
آسياتك تا آنجايي كه بنده اطلاع دارم ديتاسنتر نيست و ٩٠٪ براي سرويس هاي ميزباني اتاق سرور دارند(Server Room).
تعرفه هاي ميزباني وب و ثبت دامنه در صفحه اول سايتشون موجود هست-->www.AsiaTech.ir
پيشنهاد مي شود تا با ١٥٤٤ (پشتيباني آسياتك) تماس بگيريد،١٠٠٪ اطلاعات دقيق تري را در مورد سرويس هاي قابل ارائه و مشخصات آن ها در اختيارتان قرار مي دهند.
در پناه حق
ویرایش توسط mobin96 : May 31st, 2013 در ساعت 22:32
دلیل: تصحيح لينك
.:Powered by Old Buddies:.
-
تعداد تشکر ها از mobin96 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
aligoli
سلام
تقریبا قیمت و سرعت کلوکشن سرور در دیتاسنترهای ایران در یک حد می باشد، اگر مایل بودید اعلام کنید تا از دیتاسنتر سروش رسانه به شما آفر سرور مجازی دهیم و سپس می توانید روی آن فایل های خود را قرار دهید و به عنوان هاست دانلود استفاده کنید.
دوست عزیز بنده نماینده ی آسیاتک هستم و هیچ قیمت های آن با بیقه یکسان نیست آسیاتک 5 ترابایت را 185 تومان میده اما افرانت 1 ترابایت را 240 هزار تومان میده
درصد آپتایم آسیاتک 99.99 درصد هست اما افرانت 99 درصد هست
دوستان اگر سرور اختصاصی و مجازی از آسیاتک نیاز داشتید در خدمت شما هستم.
HiradHost.Com
info@hiradhost.com
-
تعداد تشکر ها ازHiradHost به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها از asrhosting به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
آفر دادن در این بخش خلاف نیست؟
نوشته اصلی توسط
HiradHost
دوست عزیز بنده نماینده ی آسیاتک هستم و هیچ قیمت های آن با بیقه یکسان نیست آسیاتک 5 ترابایت را 185 تومان میده اما افرانت 1 ترابایت را 240 هزار تومان میده
HiradHost.Com
info@hiradhost.com
میشه برای من تعریف کنید 99.99 آپتایم یعنی چی؟و چه مقدار در ماه؟
و میشه لطف کنید و بفرمایید مبنا و منبع شما برای اینکه میگید در ایران دیتاسنتری با 99.99 availability وجود خارجی دارد چیست؟
نوشته اصلی توسط
asrhosting
به اینجا هم سر بزنید
-
تعداد تشکر ها از Bit-O-Byte به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
Bit-O-Byte
و میشه لطف کنید و بفرمایید مبنا و منبع شما برای اینکه میگید در ایران دیتاسنتری با 99.99 availability وجود خارجی دارد چیست؟
به اینجا هم سر بزنید
سرور ما داخل شهر اصفهان الان بالای 80 روزه ثانیه ای هم دان نشده !
-
تعداد تشکر ها از asrhosting به دلیل پست مفید
-
هم در ديتاسنتر آسياتک سرويس داريم (نمونه سايت نـــت نـــمــــا | خانه)
و هم در ديتاسنتر تبيان با پهنای باند اختصاصی (نمونه سايت نوین پیامک)
تو هر دو ديتاسنتر هم ميتونيم سرويس بديم ولی آسياتک مشکل برق شديد داره و تو هفته گذشته به دليل اين مشکل برق خسارت های زيادی به سرورها وارد شده. اگر مشکل برق حل بشه از لحاظ روت ترافيک داخلی وضعيت خوبی داره ولی مشخص نيست اين مشکل برق کی حل ميشه.
-
تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
HiradHost
HiradHost.Com
info@hiradhost.com
دوستان عزیز آسیاتک بخش های مختلفی دارد و یک بخش آن دچار مشکل برق شده شما الان وب سایت های دانلود ها و میهن دانلود را نگاه کنید و آن وقت میفهمید چرا میگم 99.99 درصد آپتایم
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
Bit-O-Byte
به اینجا هم سر بزنید
دوست عزیز همانطور که گفتم آسیاتک بخش های مختلفی داره و تنها 1 بخش آن دچار مشکل برق شده است شما میتوانید وب سایت های دانلود ها و میهن دانلود را هم چک کنید.
دلیل این که سرور های ما هم گرانتر از خود دیتاسنتر است این است که در بهترین شرایط و بهترین اتاق آن قرار دارد.
-
تعداد تشکر ها ازHiradHost به دلیل پست مفید
-
نوشته اصلی توسط
HiradHost
دوستان عزیز آسیاتک بخش های مختلفی دارد و یک بخش آن دچار مشکل برق شده شما الان وب سایت های دانلود ها و میهن دانلود را نگاه کنید و آن وقت میفهمید چرا میگم 99.99 درصد آپتایم
- - - Updated - - -
دوست عزیز همانطور که گفتم آسیاتک بخش های مختلفی داره و تنها 1 بخش آن دچار مشکل برق شده است شما میتوانید وب سایت های دانلود ها و میهن دانلود را هم چک کنید.
دلیل این که سرور های ما هم گرانتر از خود دیتاسنتر است این است که در بهترین شرایط و بهترین اتاق آن قرار دارد.
يکسری از سرورهای آسياتک داخل ساختمان زير ساخت هستند. بالطبع با قطع برق برای اونا مشکلی پيش نمياد چون از امکانات شرکت زير ساخت استفاده ميشه.
ولی سرورهایی که روی برای عموم ارائه ميدن تو ساختمان آسياتک در خيابان بهشتی تهران هست که مشکل برق برای اين ساختمان وجود داره.
-
تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید