پاسخ : درخواست اسکریپت مستقیم کننده از سایتهای vip
نوشته اصلی توسط delta
یعنی چی؟ من الان سایتم vip هست.. برای دانلود باید اکانت بخرید چون اکانتی که ساختم پسورد گزاری شده توسط خودم.. شما میخوای اسکریپتی بنویسی که اینا رو مستقیم کنه؟
بله عزیز ، بنده این کار رو میخواهم انجام بدم ، همچنان که برای سایت های بزرگ مثل رپیدشیر و امثال آنها این کار ( اسکریپت لیچر ) رو انجام دادن.
برنامه نویس وب و اپلیکیشن...
سوالی داشتین در خدمتم ....
telegram = majid_s68
نوشته اصلی توسط majidjon
بله عزیز ، بنده این کار رو میخواهم انجام بدم ، همچنان که برای سایت های بزرگ مثل رپیدشیر و امثال آنها این کار ( اسکریپت لیچر ) رو انجام دادن.
عزیز آنها اکانت میخرند و تو اسکریپشون ادد میکنند. مثلا من میام یک اکانت یک ماهه میخرم و تو اسکریپتم ادد میکنم و هر کی تا یک ماه بیاد توش لینک بده مستقیمش میکنه براش.. وگرنه اسکریپت های vip شخصی رو نمیشه رایگان مستقیم کرد..
نوشته اصلی توسط delta
عزیز آنها اکانت میخرند و تو اسکریپشون ادد میکنند. مثلا من میام یک اکانت یک ماهه میخرم و تو اسکریپتم ادد میکنم و هر کی تا یک ماه بیاد توش لینک بده مستقیمش میکنه براش.. وگرنه اسکریپت های vip شخصی رو نمیشه رایگان مستقیم کرد..
یعنی الان هیچ راهی نداره که اسکریپتهای vip شخصی رو لییچ کرد ؟ حالا چه با اکانت ، یا بدون اکانت ؟
سایت های مثل آپلودباز ، هیپ فایل ، اپلود بوی .... اینارو چی ؟ اینارو هم نمیشه چه با اکانت یا بدون اکانت لییچ کرد ؟
برنامه نویس وب و اپلیکیشن...
سوالی داشتین در خدمتم ....
telegram = majid_s68