سلام
خواهش می کنم.
هارد sata ما از نوع اینترپرایز هست دوست عزیزم.
نکته بعدی اینکه ما روی هر هارد مقدار کمی سرور مجازی ادد می کنیم و کیفیت سرویس دهی به هیچ عنوان کم نمی شود.
شما زمانی می توانید بین هارد ssd و sata مقایسه کنید که هارد برایتان اختصاصی باشد چون معمولا سرویس دهنده هایی که روی هارد ssd سرور مجازی ارائه میدن وضعیت آن نا مشخص است! و شما نمی تونید بفهمید که روی این هارد چندتا سرور مجازی در حال کار هستن و در کل چقدر از توان هارد برای سرور مجازی شما اختصاص می یابد!
موفق باشید.
شما ضمانت بازگشت هزینه به هر دیلیلی رو میدین ؟
گریه میکردم کفش ندارم مردی را دیدم پا نداشت
شما چه میزان روم و سی پی یو رم گارانتی میکنید ؟
سرویس 2گیگ رومتون چه قمدار سی پی یو داره ؟
سرویس 4 گیگ رمتون چه میزان سی پی یو داره ؟
میزان رم 100% گارانتی میشه.
میزان آپتایم تقریبا 100%
میزان کیفیت هارد و عدم درگیر بودن هارد اصلی 100%
میزان cpu هم تا 100% گارانتی واقعی بودن هست ولی شما فقط تا 35% مقدار تعیین شده را می توانید استفاده دائمی کنید.
سرویس 4 گیگ رم فعلا موجود نداریم چون صرفه اقتصادی برای مشتری ندارد و در صورت ارائه آن پلان، هزینه ماهیانه اون 164 تومان میشه.
دوست عزیز اگه با افزایش مشتری مصرف مانبع زیادی پیدا کردم میتونید تامینم کنید؟
من میخوام از شروع با کسی کار کنم که برای همیشه بتونه ساپورتم کنه آپتایمش بالا باشه و همش سرور تعویض نکنم که قطعی پیش بیاد
برای من حتی قطعی هایی در حد لحظه ای خیلی مهمه مشتری هام در صورتی میمونن و افزایش پیدا میکنن که آپتایم در حد 100% باشه و قطعی به حر دلیلی نداشته باشه حتی به دلیل انتقال سرور
دوست عزیز شما دارید سرور مجازی اشتراکی میگیرید و از نظر گارانتی باید بهتون بگم وقتی میگند 2 هسته از سی پی یو شیر یعنی شما به صورت Fair Usage میتوانید از سرور استفاده کنید
پ.ن : اگر به صورت مداوم استفاده سرور شما 100% باشد از طرف میزبان به راحتی و تحت قوانین میتواند سرویس به حالت معلق در بیاید.
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)