-
January 7th, 2013, 17:58
فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
به نام خدا
اول از همه نکته بگم واسه نارس سرور که سوال دوستان هست که موردی پیش نیاد و اسپمی نداشته باشیم !!!
بنده به دلیل مشکلاتی از نارس سرور جدا شدم و دیگه با اونا کار ندارم مشتری های اونا هم تو تاپیک خودشون پست بدن ممنو میشم این موضوع رو جدا رعایت کنید.با تشکر
این اولین افرهای پرشیا سرور هست که در اینجا قرار میگیرد .
نصب سیستم عامل های : ویندوز 2003، ویندوز 2008 ، لینوکس ، میکروتیک ،ibsng تمامی به صورت رایگان انجام میشود

رم: 256 مگابایت
هارد: 15 گیگ
ای پی: 1 عدد اختصاصی
پهنای باند : نامحدود
دیتا سنتر : xlhost(usa)-uk(redstation) دلخواه میباشد این قسمت
cpu : 1ghz 1 core
پورت : 1000 مگابایت
اپتایم : 99.9
قیمت : 20،000 تومان
لینک خرید ==>پرشیا سرور - سبد خرید
رم: 512 مگابایت
هارد: 25 گیگ
cpu : 2 ghz 1 core
قیمت : 22،000 تومان
رم: 1024 مگابایت
هارد: 50 گیگ
cpu : 2 ghz 2 core
قیمت : 30،000 تومان
رم: 2048 مگابایت
هارد: 80 گیگ
cpu : 2 ghz 4 core
قیمت : 40،000 تومان
رم: 4098 مگابایت
هارد: 150گیگ
cpu : 4ghz 4 core
قیمت : 65،000 تومان
رم: 8192 مگابایت
هارد: 300گیگ
cpu : 4ghz 5 core
قیمت : 95،000 تومان
ادرس سایت :
خدمات ميزباني و ثبت دامنه پرشیا سرور| سرور اختصاصي | سرور مجازي | ميزباني وب | ثبت دامنه - صفحه نخست
پرشیا سرور - ارسال درخواست
id: persiaserver2@yahoo.com
persiaserver2
0933-702-5159
دوستان تمامی تماس های تلفنی روز های اداری 9 صبح تا 12 شب !
مشکل جدی بود خازج از این محدوده تیکت یا ایدی یاهو یا اس ام اس بدید در خدمتم
ارادتمند شما زارعی
موفق باشید.
ویرایش توسط nars_Vps : July 16th, 2013 در ساعت 11:17
-
تعداد تشکر ها ازnars_Vps به دلیل پست مفید
Arash_arash127, eMo, eshghejalal, heshi, javadezati, medianet, MiladPei, mostafait, pendar.pardazesh, ramtin_fbi, ShopCard, SiminSecret, thanker
-
January 7th, 2013 17:58
# ADS
-
May 21st, 2013, 14:38
پاسخ : فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور

نوشته اصلی توسط
nars_Vps
1- واسه انتقاد تاپیک جدا هست
2- روال کاری ما اینطوری هست کمتر رم 4 ویندوز 2008 نمیریزیم .میخواستید قبلش سوال فرمایید
3-برگشت هزینه نزدیم جایی از سایت داریم
4-گفتیم سرورتون رو میدیم ولی خودتون میگید حتما باید این چیزی که میخوام باشه
شما که همچین چیزی میخواید قبل خرید تماس بگیرید با هرکی میخواید
5-اومدیم بهتون بدیم با 2008 و رد استیشن رم 2 ولی دیدم نه داریم لطف الکی میکنیم بیشتر از دهنت داری حرف میزنی
6-هروقت خواستید میتونید بگید سفارشتون ویندوز 2003 باشه یا لینوکس یا میکروتیک .یا رم افزایش بدید 2008 بدیمتون
موفق باشید
مشکلی بود تاپییک انتقاد بزنید خدمتتون میرسم جواب میدم
30 ت چیزی نیست عزیز .من به شما ندم میدم یکی دیگه که ماه بعدم مشتریم باشه
ولی شما لحن صحبتت رو درست میکردی مشکلی نبود من واست 2008 میکردم یا هرچیزی میخواسید
و یا پولتون هم میدادم.
با 30 ت نه ما اجاره سرورمون در میاد نه شما به جای میرسید .فقط یکم درست حرف زدن همه چیز رو حل میکنه
الان هم رد استیشن نیست امریکا ایکس ال هاست -بوفالو -هتزنر خواستید بدمتون وین 2008 نه هم که بک میشه
مشکلی نداره پولتون بک میشه ولی همون اول درست صحبت کردن مهمه درست صحبت میکردید هم همون موقع پولتون بک میشد.
تیکت کنید بک بشه
یا حق
اولا ادب شما در "بزرگتر از دهنت حرق میزنی" و تکرار لطف میکنمتون کاملا مشهود هست. بعدا من و شما قرار گذاشتیم مکالماتمون رو بزاریم به قضاوت دیگران البته همکاران و رفقای شما رو من حساب نمیکنم... کسی هم که پیشنهاد "هر چی دلت خواست برو بنویس" رو داد جنابعالی بودین و گرنه در فکر اونم نبودم! شما هم یکی دیگه از افراد ناخوشایندی هستید که توی این مملکت هستن! اون پول رو هم بندازین صندوق صدقات، از اول هم مهم نبود واسه من وقت و اعصابم خیلی بیشتر از این حرفها ارزش داشت و داره اگر اینجام نوشتم برای دیگرانی بود که به دردسر نیفتن، شما که برای وقت و اعصاب کسی ارزش قائل نیستید، مهم پوله حالا هر طوری اومد اومد!
-
-
May 21st, 2013, 15:03
پاسخ : فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور

نوشته اصلی توسط
net_sir
شما خودت هم اذهان داشتی که تجربه زیادی در خرید سورور مجازی ندارید افراید که تجربه داشته باشند دچار این مشکل نمیشن
چیزی که شما تو سایت و اینا میگید اغلب قالب های امادست که فروشندگان سرور استفاده میکنن و شاید امروز سرور مورد نظر شمارو نداشته باشن شاید فردا داشته باشند چیزی هست که معلوم نمیکنه یعنی طی یک روز سرویس های ممکنه به فروش برسه یا یک سری سرویس ها شارژ نشه و خالی باشه سرور
دوم اینکه بنده 2 ساله دارم با اقا رضا کار میکنم شاید در مواقعی تاخیر در تحویل سرویس داشته اونم خوب نسبت به جوان سرور و سرو آی تی و آگونیس و بقیه دوستانی که من باهاشون کار کردم خوب بوده
از حق نگذریم کیفیت سرور های ایشون عالی بوده
این درست نیست که شما تو یاهو و یا تیکت با ایشون با لحنی تند و بد صحبت کنید و بیایید این جا محترمانه نقد کنید
از نظر بنده عدم تجربه شما در خرید باعث بروز این مساله شده و بهانه جویی های شما نمی تونه این دلیل رو توجیه کنه
در مورد ویندوز 2008 هم باید بگم که چون سرور هایمجازی از منابع اشتراکی استفاده می کنن و خود دویندوز 2008 هم منابع زیاید رو مورد استفاده قرار میگیرن برای اون یه حداقل رم و سی پی یو در نظر گرفته میشه تا وقتی از منابع اختصاص داده شده کم اورد از دیگر منابع اشتراکی استفاده نکنه امیدوارم توجیح شده باشید دوست عزیز
در مورد برگشت پول هم شما هم اگر مقداری تجربه کسب کنید متوجه میشید که درگاه هایی که ایشون دارند درگاه غیر مستقیم هست و پول رو درگار بعد از درخواست بعد 4 روز با کسر 3 درصد به حساب ایشون واریز میکنه برای همین فروشندگان برای برگشت پول تمایلی ندارند و اغلب با کسر مبلغ پول رو برگشت میدن و یا اصلا تعهدی نسبت به این مورد به مشتریان نمیدن
البته اقا رضا در این مورد صرفا چون شما با لحن بدی صحبت کردی نسبت به برگشت پول شما امتناع میکنن
پس بیایید صادق باشیم و با بیان همه واقعیت ها نقد انجام بدیم
امیداوارم پاسخ خودتون رو دریافت کرده باشید
دوست و همکار عزیز آقای رضا زارعی
من واقعا میخوام بدونم شما از کجا نقل قول پیدا کردین که بنده "تجربه زیادی در خرید" نداشتم؟! یکجا نشون بدید من گفتم قبول میکنم پس لطفا حرف تو دهن کسی نزارید.
2. من کجا توی "یاهو" با ایشون در تماس بودم؟! ایشون آدرس اشتباهی به شما دادن! بنده فقط با تیکت با ایشون در تماس بودم کل مکالمات رو هم بدون کم و کاست گذاشتم فایل 4 صمیمه رو اول بخونید!
3. بنده هیچ وقت به ایشون بی احترامی نکردم، اگر هم به گفته شما اونجا بد حرف زدم اینجا میام مودبانه مینویسم "شعورش" رو دارم که باید توی مکان عمومی چطوری حرف بزنم! نه مثل دوست شما آقای رضا زارعی بنویسم "بزرگتر از دهنت حرف میزنی"! حالا شما که مدعی برخوزد مودبانه هستید نظرتون راجع حرف زدن ایشون در مکان عمومی چیه یا اونم بازم میخواین توجیه کنین؟!
4. مسئولیت وب سایت و تبلیغ با کسی هست که سرویس میده، وب سایتش آپدیت نیست به مشتری اطلاع میده! همینجا من از کسی سرویس دارم، موجودی تک به تک سرویسهاش به روز هست! موجودی نداره، براش تیکت میزنی نه بزاره هست بگه بعدا نه نمیشه باید تماس میگرفتی! چطوری وقتی 1 ریال قیمتها تغییر میکنن همه به روز آپدیت میشن، اما اونجایی که سرور ندارن یا سیستم عامل معمولی رو نمیخوان بهت بدن سایت قالبی هست قابلیت آپدیت نداره؟!
5. ایشون قبلا گفتن الان هم دارن میگن نگفتیم تو سایت پول پس میدیم واسه همین پس نمیدیم حتی اگه شما سرویسی نگرفته باشی! حالا شما دارید به طریقه کاسه داغتر از آش میگید ایشون درگاه غیر مستقیم از Payline دارن واسه همین گفتن بهت پس نمیدیم، یکم هم باهاتون لج کردن! خوب مگه ایشون بچه هستن که لجبازی کنن؟!
6. لطفا حرف اون ویندوز 2008 هم نزنید که به هر کسی بگید میخنده!
لطف کنید اون صداقتی رو که در نقد کردن مدعی هستید "بیطرفانه" یکم به ضرر دوستان و همکاران هم خرج کنید! خداقل یکبار اون مکالمات ما رو یک نگاهی بهش بندازید...
ویرایش توسط aliscc : May 21st, 2013 در ساعت 15:07
-
-
May 21st, 2013, 17:22

نوشته اصلی توسط
aliscc
دوست و همکار عزیز آقای رضا زارعی
من واقعا میخوام بدونم شما از کجا نقل قول پیدا کردین که بنده "تجربه زیادی در خرید" نداشتم؟! یکجا نشون بدید من گفتم قبول میکنم پس لطفا حرف تو دهن کسی نزارید.
2. من کجا توی "یاهو" با ایشون در تماس بودم؟! ایشون آدرس اشتباهی به شما دادن! بنده فقط با تیکت با ایشون در تماس بودم کل مکالمات رو هم بدون کم و کاست گذاشتم فایل 4 صمیمه رو اول بخونید!
3. بنده هیچ وقت به ایشون بی احترامی نکردم، اگر هم به گفته شما اونجا بد حرف زدم اینجا میام مودبانه مینویسم "شعورش" رو دارم که باید توی مکان عمومی چطوری حرف بزنم! نه مثل دوست شما آقای رضا زارعی بنویسم "بزرگتر از دهنت حرف میزنی"! حالا شما که مدعی برخوزد مودبانه هستید نظرتون راجع حرف زدن ایشون در مکان عمومی چیه یا اونم بازم میخواین توجیه کنین؟!
4. مسئولیت وب سایت و تبلیغ با کسی هست که سرویس میده، وب سایتش آپدیت نیست به مشتری اطلاع میده! همینجا من از کسی سرویس دارم، موجودی تک به تک سرویسهاش به روز هست! موجودی نداره، براش تیکت میزنی نه بزاره هست بگه بعدا نه نمیشه باید تماس میگرفتی! چطوری وقتی 1 ریال قیمتها تغییر میکنن همه به روز آپدیت میشن، اما اونجایی که سرور ندارن یا سیستم عامل معمولی رو نمیخوان بهت بدن سایت قالبی هست قابلیت آپدیت نداره؟!
5. ایشون قبلا گفتن الان هم دارن میگن نگفتیم تو سایت پول پس میدیم واسه همین پس نمیدیم حتی اگه شما سرویسی نگرفته باشی! حالا شما دارید به طریقه کاسه داغتر از آش میگید ایشون درگاه غیر مستقیم از Payline دارن واسه همین گفتن بهت پس نمیدیم، یکم هم باهاتون لج کردن! خوب مگه ایشون بچه هستن که لجبازی کنن؟!
6. لطفا حرف اون ویندوز 2008 هم نزنید که به هر کسی بگید میخنده!
لطف کنید اون صداقتی رو که در نقد کردن مدعی هستید "بیطرفانه" یکم به ضرر دوستان و همکاران هم خرج کنید! خداقل یکبار اون مکالمات ما رو یک نگاهی بهش بندازید...
چشمت ضعیفه لازم نیست با فونت بزرگ قرمز بنیسی کوچک بنویسی بقیه میبنن
مشکلی هست تاپییک انتقاد بزنید
جوابتون میدم اینجا تاپپیک فروشه نه انتقاد.موفق باشید
-
-
May 24th, 2013, 11:44
-
تعداد تشکر ها از elshan22 به دلیل پست مفید
-
May 24th, 2013, 20:58

نوشته اصلی توسط
elshan22
سلام بر آقای زارعی و همه دوستان عزیز

من 3تا سرور جدید به غیر از سرور های قبلی ازشون گرفتم که همشون باکیفیت و سرعتشون فوق العاده است
همیشه ازشون راضی بودم هم از سرویساشون هم پشتیبانیشون چه از طریق یاهو چه تلفنی
ممنون آقای زارعی

سلام ممنون از نطر لطف شما دوست عزیز.
این شالله راضی باشید
-
-
May 26th, 2013, 13:46
دوستان که سرویس جدید میخرن لطف کنن نطراتشون رو بگند
نه وقتی مشکلی پیش میاد ایجا ..
-
-
May 27th, 2013, 12:25
عضو انجمن
از اقا رضا وی پی اس دارم و بسیار راضی هستم پشتیبانی خوب.
زندگی زیباست چشمی باز کن گردشی در کوچه باغ راز کن
هر که عشقش در تماشا نقش بست عینک بدبینی خود را شکست
-
تعداد تشکر ها از irihost به دلیل پست مفید
-
May 27th, 2013, 22:51

نوشته اصلی توسط
irihost
از اقا رضا وی پی اس دارم و بسیار راضی هستم پشتیبانی خوب.
ممنون سعید جان این شالله همیشه راضی باشی
ممنون بابت لطفت
-
-
May 29th, 2013, 10:10
سرویس جدید از xlhost اضاف شد
-
-
May 29th, 2013, 12:10

نوشته اصلی توسط
hashtrood
سرویس هاشون حرف نداره...
ممنون!!!!!!!
الان پست شما اسپم بود !تبلیغ بود تشکر بود !نفهمیدم ؟!!!!!!!
چیلترینگ هم ممنوع هست تو این انجمن ها !!
-