نوشته اصلی توسط
net_sir
شما خودت هم اذهان داشتی که تجربه زیادی در خرید سورور مجازی ندارید افراید که تجربه داشته باشند دچار این مشکل نمیشن
چیزی که شما تو سایت و اینا میگید اغلب قالب های امادست که فروشندگان سرور استفاده میکنن و شاید امروز سرور مورد نظر شمارو نداشته باشن شاید فردا داشته باشند چیزی هست که معلوم نمیکنه یعنی طی یک روز سرویس های ممکنه به فروش برسه یا یک سری سرویس ها شارژ نشه و خالی باشه سرور
دوم اینکه بنده 2 ساله دارم با اقا رضا کار میکنم شاید در مواقعی تاخیر در تحویل سرویس داشته اونم خوب نسبت به جوان سرور و سرو آی تی و آگونیس و بقیه دوستانی که من باهاشون کار کردم خوب بوده
از حق نگذریم کیفیت سرور های ایشون عالی بوده
این درست نیست که شما تو یاهو و یا تیکت با ایشون با لحنی تند و بد صحبت کنید و بیایید این جا محترمانه نقد کنید
از نظر بنده عدم تجربه شما در خرید باعث بروز این مساله شده و بهانه جویی های شما نمی تونه این دلیل رو توجیه کنه
در مورد ویندوز 2008 هم باید بگم که چون سرور هایمجازی از منابع اشتراکی استفاده می کنن و خود دویندوز 2008 هم منابع زیاید رو مورد استفاده قرار میگیرن برای اون یه حداقل رم و سی پی یو در نظر گرفته میشه تا وقتی از منابع اختصاص داده شده کم اورد از دیگر منابع اشتراکی استفاده نکنه امیدوارم توجیح شده باشید دوست عزیز
در مورد برگشت پول هم شما هم اگر مقداری تجربه کسب کنید متوجه میشید که درگاه هایی که ایشون دارند درگاه غیر مستقیم هست و پول رو درگار بعد از درخواست بعد 4 روز با کسر 3 درصد به حساب ایشون واریز میکنه برای همین فروشندگان برای برگشت پول تمایلی ندارند و اغلب با کسر مبلغ پول رو برگشت میدن و یا اصلا تعهدی نسبت به این مورد به مشتریان نمیدن
البته اقا رضا در این مورد صرفا چون شما با لحن بدی صحبت کردی نسبت به برگشت پول شما امتناع میکنن
پس بیایید صادق باشیم و با بیان همه واقعیت ها نقد انجام بدیم
امیداوارم پاسخ خودتون رو دریافت کرده باشید