-
March 2nd, 2013, 14:14
فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
سلام خدمت دوستان
افر جدیدی سرور های مجازی را برای شمادوستان توی این تاپیک قرار داده ایم
سرور های انگلیس ما دارای 192 گیگ رم و سی پی یو های 12 هسته ای هستند
سرورهای فرانسه ما دارای 64 گیگ رم و سی پی یو های 6 هسته ای هستند
و سرور های امریکای مادارای 64 گیگ رم و سی پی یو های 12 هسته ای هستند
این سرور از هارد های ساس برخوردار هست و افت سرعت به هیچ عنوان احساس نمیشود
ترافیک سرور ها نا محدود هست
افر های ما :
رم 4گیگ انگلیس با هارد 60 گیگ ماهانه 30000 تومان
رم 2گیگ انگلیس با هارد 60 گیگ 24000 تومان
رم 2گیگ فرانسه با هارد 60 گیگ ماهانه 25000 تومان
رم 1گیگ فرانسه با هارد 60 گیگ ماهانه 18000 تومان
رم 2گیگ امریکا با هارد 60 گیگ ماهانه 18000تومان
رم 1گیگ امریکا با هارد 60 گیگ ماهانه 16000 تومان
رم 512 امریکا باهارد 60 گیگ ماهانه 12000 تومان
برای دیدن موجودی و خرید سرویس ها از لینک زیر اقدام کنید
وی پی اس فارس - سبد خرید
شماره تماس : 09391574930
تماس یاهو: shayan.asgarpour@yahoo.com
لطفا در هنگام سفارش توی قسمت توضیحات بنویسید چه سیستم عاملی میخواهید
ساعت کاری ما ۱2 صبح تا ۱۲ بامداد هست
سوالی بود در خدمتم
لینک تاپیک قبلی: http://www.webhostingtalk.ir/f15/62273/
ویرایش توسط PENOIL : March 2nd, 2013 در ساعت 14:20
-
تعداد تشکر ها ازPENOIL به دلیل پست مفید
.K.H.A., AhriMAN_7211, alikhkh, amir.kik, amir.killer, amir_tara67, ariansafaei, arian_online, baranblog, etanol, expert, farshid2345678, forever1373, hack2hacker, HADNEZ-ICT, Hamid_s2022, heshi, hostarya, irandac, korosh-MD, LiGA, masoud-h, MR-Vazin, navid2zp, omid021, payamk, Room66, sirousb, techno2001, vira1368
-
March 2nd, 2013 14:14
# ADS
-
May 27th, 2013, 23:09
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان

نوشته اصلی توسط
Hoomanf
رم 2 گیگ موجوده؟ پس چطور 5شنبه به بعد؟ :دی
کدوم سرویس رو میتونید امشب تحویل بدید؟
رم ۱گیگ و ۲گیگ امشب بهتون میتونم تقدیم کنم
-
-
May 27th, 2013, 23:12
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
ظاهرا مدیران محترم رسیدگی به بخش مرتبط با شکایات رو کلا در نظر ندارند ادامه بدهند . با توجه به شکایت بنده در پلیس فتا از این برادر عزیز تصمیم داشتم نوشته هایم در آن تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/f129/77194/ هم مورد مطالعه سایر دوستان قرار بگیرد اما ظاهرا توفیق نشد. البته شکایت در سایت پلیس فتا ثبت شد اما خیلی جالب بود که حتی شماره پیگیری یا چیزی مثل اون راهم به بنده نداد و نمی دانم قرار هست چه اتفاقی بیفتد ! اصلا قرار هست اتفاقی بیفتد یا خیر ! و ظاهرا بنده هم باید قبول کنم که در خرید و فروش مجازی احتمال اینکه به همین راحتی سر کاربران کلاهی گذاشته شود و امیدی به پیگیری نباشد در کشور عزیزمان وجود دارد. به امید اینکه لااقل سایر عزیزان مثل همه کاربران 0 پسته تازه ثبت نام شده این تاپیک که تایید و تعریف می کنند، واقعا از سرویس ها راضی باشند !
-
-
May 27th, 2013, 23:15

نوشته اصلی توسط
modj
ظاهرا مدیران محترم رسیدگی به بخش مرتبط با شکایات رو کلا در نظر ندارند ادامه بدهند . با توجه به شکایت بنده در پلیس فتا از این برادر عزیز تصمیم داشتم نوشته هایم در آن تاپیک
http://www.webhostingtalk.ir/f129/77194/ هم مورد مطالعه سایر دوستان قرار بگیرد اما ظاهرا توفیق نشد. البته شکایت در سایت پلیس فتا ثبت شد اما خیلی جالب بود که حتی شماره پیگیری یا چیزی مثل اون راهم به بنده نداد و نمی دانم قرار هست چه اتفاقی بیفتد ! اصلا قرار هست اتفاقی بیفتد یا خیر ! و ظاهرا بنده هم باید قبول کنم که در خرید و فروش مجازی احتمال اینکه به همین راحتی سر کاربران کلاهی گذاشته شود و امیدی به پیگیری نباشد در کشور عزیزمان وجود دارد. به امید اینکه لااقل سایر عزیزان مثل همه کاربران 0 پسته تازه ثبت نام شده این تاپیک که تایید و تعریف می کنند، واقعا از سرویس ها راضی باشند !
اگر با مدرک پست بدید پستتون تایید میشه
اون تاپیک رو برای کسانی مثل شما باز کردم که پست زیر ۱۰۰ تا دارند حالا مدیریت رسیدگی نمیکنه تقصیر من هست؟! تلفن مدیریت در پایین سایت هست تماس بگیرید یا ایمیل بدید
پلیس فتا هم اگر مدرک معتبری داشته باشید پیگیری میکنه دوست عزیز
لطفا کنید جای درست پیگیر باشید
پستتون گزازش شد
موفق باشید
-
-
May 27th, 2013, 23:29

نوشته اصلی توسط
dicaprio_4244
خدایا منو بکش، همین
اسپمتون گزارش شد
جای دیگری برای کشنتون هست لطف کنید توی تاپیک بنده پست اسپم ندید
-
-
May 27th, 2013, 23:30
با توجه به تایید آخرین پست در آن بخش در 2 هفته پیش، تقریبا امیدی به رسیدگی آنجا ندارم. امیدوارم لااقل گزارش شما سبب خیر بشود و مدیران عزیز رسیدگی بمایند و آن پست هم ظاهر شود. البته با مطالعه نوشته های کاربران واقعی در این تاپیک و سایر تاپیک هایتان همه عزیزان متوجه هستند که مدارک به حد کافی هست ولی خوب بنده هم مدارک کافی دارم و در آنجا از مدیران درخواست نمودم نحوه ارائه مدارک را به بنده بفرمایند تا لااقل رسیدگی شود. امیدوارم صحبت شما صحیح باشد و پلیس فتا واقعا رسیدگی کند. البته توجه داشته باشید یکی از جاهای درست رسیدگی همینجا هست تا مانع از دوباره کاری آن وقایع که سر بنده آمد بشوم ! ولی خوب رسیدگی در این انجمن و در خوشبینانه ترین حالت قطع دسترسی شما، دردی را دوا نمی کند.
-
-
May 27th, 2013, 23:36

نوشته اصلی توسط
modj
با توجه به تایید آخرین پست در آن بخش در 2 هفته پیش، تقریبا امیدی به رسیدگی آنجا ندارم. امیدوارم لااقل گزارش شما سبب خیر بشود و مدیران عزیز رسیدگی بمایند و آن پست هم ظاهر شود. البته با مطالعه نوشته های کاربران واقعی در این تاپیک و سایر تاپیک هایتان همه عزیزان متوجه هستند که مدارک به حد کافی هست ولی خوب بنده هم مدارک کافی دارم و در آنجا از مدیران درخواست نمودم نحوه ارائه مدارک را به بنده بفرمایند تا لااقل رسیدگی شود. امیدوارم صحبت شما صحیح باشد و پلیس فتا واقعا رسیدگی کند. البته توجه داشته باشید یکی از جاهای درست رسیدگی همینجا هست تا مانع از دوباره کاری آن وقایع که سر بنده آمد بشوم ! ولی خوب رسیدگی در این انجمن و در خوشبینانه ترین حالت قطع دسترسی شما، دردی را دوا نمی کند.
اوکی
راه های تماس مشخص هست
توی همون تایپک پیگیر باشید
و اگر کار اشتباهی از من سر زده توی همون تاپیک محکومم کنید چون اینجا جاش نیست عزیزم
موفق باشید
-
-
May 28th, 2013, 00:01
با توجه به اینکه در این انجمن فعالیتی ندارم بنده دیگر در این تاپیک پستی نمی زنم اما تنها درخواستم از مدیران محترم این است که اگر خواستند بالاخره عکس العملی نشان دهند ، پیش از ویرایش هر پستی از من یا هر گونه تصمیم گیری ای ، ابتدا از بنده مدارک را بخواهند سپس اقدام نمایند. چون بنده برای اینکه مدارکم صرفا به print screen ها تقلیل پیدا نکند، پیش از علنی کردن شکایتم سعی نمودم تا با همین ارسال گزارشی که شما از آن به خوبی استفاده می کنید، با مدیران تماس حاصل کنم و مدارک را پیش از ازدست دادن به آنها ارائه نمایم که خوب چندین روز است توفیقی برای بنده خاصل نشده و علل حساب سرویس بنده امروز ار پنلم حذف شده ! (البته بعد از حدود 2 ماه دان بودن برای چندین و چندمین بار و اینبار عدم ارائه جایگزین، زمان آن هم اتمام پیدا کرده بود و به طور حتم بنده سرویسی که ندارم را و این وضع را دارد و بارها فایلهایم را از دست دادم تمدید نکرده بودم !!!!! ) البته این را اعتراف می کنم که احساس نمی کنم شخصی باشید که بروید و مدارک را پاک کنید و همه چیز را اصطلاحا حاشا و کلا کنید . اما همینکه توانایی ارائه سرویس قابل استفاده به مشتری را ندارید ، برای خوب نبودن شما کافیست . صحبتهایم بسیار است اما همونطور که گفتم یا برادران پلیس فتا اقدامی می نمایند یا بنده هم از خیر چند ریال پولی که پرداخت نمودم می گذرم و اینکه سایر عزیزان چطور با سرویس های شما کنار بیایند را به خودشان واگذاری می نمایم
-
-
May 28th, 2013, 00:03
میشه یاهو ان شید این رم 2 گیگ رو بگم برام فاکتور بزنید که پرداخت کنم؟ آخه توی سایتتون زده 17 اینجا گفتید 22 تومن.
مرسی
-
-
May 28th, 2013, 00:11

نوشته اصلی توسط
Hoomanf
میشه یاهو ان شید این رم 2 گیگ رو بگم برام فاکتور بزنید که پرداخت کنم؟ آخه توی سایتتون زده 17 اینجا گفتید 22 تومن.
مرسی
متاسفانه یاهو از بعد از ظهر باز نمیشه
توی سایت درخواست بدید براتون فاکتور میکنم
-
تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید
-
May 28th, 2013, 01:37
دوستان
سایت از ساعت ۲ امشب تا ساعت ۴ از دسترس خارج میشه بدلیل انتقال
-
تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید