یه نکته عرض کنم !
دوستان وارز می دهند ولی اگه ریپورت برای دیتا سنتر بیاد بی تعارف شما رو ساسپند می کنند
یه نکته عرض کنم !
دوستان وارز می دهند ولی اگه ریپورت برای دیتا سنتر بیاد بی تعارف شما رو ساسپند می کنند
بله اکثر دوستان اینطوری هستن ولی نه همه!!!
یادتون باشه همیشه نمیشه همه هاستینگ هارو به یه چشم دید!!!
ما هم فقط واسه اسکریپت نول وارز میدیم ولی اگه مسائل غیراخلاقی م سیاسی باشه بی بروبرگرد حتی اگه دیتاسنتر کاری نداشته باشه خودمون ساسپند میکنیم!!!
من تضمین 100% میدم واسه اسکریپت ها ولی واسه مطالب غیراخلاقی و سیاسی تضمین 0% میدم! :دی
من پایه هستم!!!!
اگه خواستی در خدمتم :دی
البته من اسکریپت هایی که کارشون غیر مجز هست رو نمیگم ها!!! مثل: اسکریپت رسال ایمیل یا escript proxy
ویرایش توسط SabaData : February 13th, 2010 در ساعت 13:24
Google is your friend. All smart people use Google before asking dumb questions.
دست همگی درد نکنه
در مورد ریپورت دادن 100% همینطوره حتی شما میتونی رو هاستهای USA هم همه کار بکنی ولی به شرط اینکه کسی ریپورت نده
در مورد اون دوستمون که 10 گیگ به من پیشنهاد داده بودند عرض کنم که دوست عزیز 10 گیگ برای یک سری نرم افزار خیلی خیلی کمه من به حداقل 100 گیگ فضا احتیاج دارم.
در مورد اینکه دوستمون عرض کردند مسائل غیر اخلاقی و سیاسی به هیچ عنوان از این گونه فایلها بر روی سرور نمیره و از اینگونه اخبار بر روی سایت نمیره سایت اختصاصا یک سایت دانلود سنتر نرم افزار است
ضمن اینکه من هنوز منتظر جواب دوست عزیزمون جناب mehdi24 در مورد اون پلن نامحدودشون و توضیحات شون هستم
دوستان خواهشا پ خ ندید و اگر پیشنهادی دارید همینجا مطرح کنید من میخوام در حضور جمع دوستان که تجربه شون بسیار بیشتر از بنده هست به یک نتیجه گیری برسم تا اگر جایی اطلاعات اشتباهی به من رسید تا حد امکان دوستان عزیز این انجمن راهنمایی کنند وگرنه در مورد سایتهایی که توی پ خ به من میدید من از این گونه سایتها زیاد دیدم و پلنهای جالب زیادی رو قبل از این مشاهده کردم ولی میخوام در مورد این پلنها تحقیق کنم
یک سوال دیگه اینکه میشه من بپرسم این سایت WHT.IR بر روی کدام دیتاسنتر هست ؟
یعنی چی؟؟؟
اینکه وارز نشد!
وارز اونه که وقتی کسی ریپورت بده مشکلی برات پیش نیاد وگرنه اکثر دیتاسنتر ها تا وقتی که کسی ریپورت نداده مشکلی برای کاربراشون ایجاد نمی کنند!!!
فکر کنم روی اینجا باشن : http://www.masteritx.com/
ولی میگم فکر میکنم بعدا همه نریزن سرم :دی بازم خودتون میتونید کامل تحقیق کنید!!!
ویرایش توسط SabaData : February 14th, 2010 در ساعت 10:46
Google is your friend. All smart people use Google before asking dumb questions.
فکر نکنم فقط ما باشیم که پلن unlimited ارائه میدیم و شرکت های بزرگ هاستینگ خارجی مثل بلو هاست، دریم هاست،هاست گیتور، هاست مانستر و... هم همچین سرویسی ارائه میدن
منظور از unlimit بی نهایت بودن نیست چون هیچ سروری پیدا نمیشه که هاردش نامحدود باشه. نامحدود یعنی اینکه در اول کار محدودیتی برای میزان فضا اعمال نمیشه.
نکته بعدی اینکه این پلن وب هاستینگ هست نه فایل هاستینگ و مسلما کاربری اجازه نداره از این سرویس به عنوان فایل هاستینگ استفاده کنه (در حجم وسیع) .
امیدوارم توضیح کامل باشه چون هرچی سعی کردم نتونستم واضح تر از این بنویسم![]()
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
.
PartoData.com [-]
... ,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [-]
Server Locations : Iran , UK [-]
ممنونم و من قبلش عذر خواستم و گفتم که کمی ناوارد هستم و به خاطر همین مزاحم شما شدم و توضیح کاملتر خواستم
ممنون از توضیحاتتون
پاسخ : درخواست فایل هاستینگ وارز
فایل هاستینگ آمل هاست
وارزساپورت
قابلیت Rapidleech و rar/unrar
پهنای باند نامحدود
هر گیگابایت 1000 تومان در ماه
تعدادی از پنل در سایت است ولی پنل درخواستی هم پذیرفته می شود
www.Amolhost.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)