سلام
هیچ کدوم از این دیتاسنترهایی که گفتین جز ecatel وارز ساپورت نمیکنند...
سلام
هیچ کدوم از این دیتاسنترهایی که گفتین جز ecatel وارز ساپورت نمیکنند...
چطور بعضی از دوستان بر روی سرورهای دیتاسنتر Giga International هاست وارز ارائه میدن ؟
پلن های شركت فناوران عصر مجازی مایا خوب بود ولی فکر نمیکنید کمی مشکوک به نظر میرسه Unlimited فضا و Unlimited پهنای باند با سالانه 120.000 تومان اونم وارز ؟
میشه اطلاعات اینکه از چه دیتا سنتری سرور دارید و آیا شما خودتون سرور دارید یا با واسطه شما دارید هاست میفروشید رو ارائه کنید ؟
اینکه نوشتید Unlimited منظورتون چیه
یعنی من 10 ترا اطلاعات بریزم و 10 ترا BW در ماه مصرف کنم هیچ مشکلی پیش نمیاد ؟
عزیز می تونم براتون از دیتاسنتر ovh بگیرم.
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
.
PartoData.com [-]
... ,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [-]
Server Locations : Iran , UK [-]
در مورد وب هاستینگ و فایل هاستینگ من تمام پلن های شما رو نگاه کردم هر کسی که پی ام میده من کل سایتش رو چک میکنم و مثل اینکه این سرویس وب هاستینگ شما برای من جالب تر هست تا پلن های فایل هاستینگ تون
پس میشه توضیح بدید نامحدود یعنی چی ؟ (میگم من تازه کار هستم و زیاد وارد نیست میخوام یه سایت راه اندازی کنم که میخوام روش فایل آپلود کنم)
منظور از نامحدود چقدر فضا و چقدر پهنای باند هست 100 گیگ ، 200 گیگ ، 500 گیگ ، ..... چقدر ؟
ضمنا اگر لطف کنید اطلاعات اینکه این پلن نامحدود تون رو روی کدوم دیتاسنتر ارائه میدین ممنون میشم
موفق باشید
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
حتی Ecatel ی که دوست عزیزمون goldstar گفتند ؟
پس این همه سایتهای دانلود سنتر فارسی که حتی روی سرورهای آمریکا و کانادا ساپورت میشن چظور دارند کار میکنند اونم چند سال هست که دارند کار میکنند ؟
سلام.
شما به چه مقدار هاست احتياج دارين؟
---
پيشنهاد من براي شما:
10 گيگ فضا با پهناي باند ماهيانه 150 گيگ
ماهيانه 23 هزار تومان و ساليانه 220 هزار تومان.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)